2021-10-11 13:00Pressemelding

Pavotube II - Et magisk sett med lys

Med introduksjonen av Pavotube har Nanlite revolusjonert måten vi lyssetter video på, og det har åpnet en helt ny dimensjon for innholdsskapere over hele verden. Nå har tiden kommet for en etterlengtet oppgradering, Pavotube II.

 

Nye NanLite PavoTube er et utrolig allsidig piksel LED-lys med dimming fra 0 til 100% med maksimal belysning på 746 lux på 5600K (ved 1m distanse), samt hele RGB-spekteret og 15 forhåndsprogrammerte spesial-lyseffekter.

 

De nye Pavotubene har samme form som modell 6C, og kommer med flere nye funksjoner og nye størrelser. Fargetemperaturen kan justeres fra 2700K til 12000K sammen med G/M-justering.

 

En rekke simuleringseffekter vil gi deg flere kreative alternativer. Hver pikseleffekt kan fritt defineres og endres individuelt med hastighet og metning, slik at man kan skape unike effekter.

 

Lysene er perfekte for bruk i studio eller på lokasjon, og kommer i tre ulike lengder, 60cm, 115cm samt den nye 2,2 meter lange 60X. Alle variantene er 4,8cm i diameter, noe som gjør dem T12-kompatible. Alle modellene har tre 1/4-20-fester.

 

Pavotubene støtter kablet DMX/RDM samt at de kan styres trådløst via Bluetooth med den nyutviklede Nanlink-appen.

 

Med den nye appen kan brukerne styre det meste av Nanlite- og Nanlux-utstyret og få rask og presis kontroll over alle aspekter av lysdesignet ved å flytte glidestolper på skjermen og legge til forhåndsinnstillinger for individuelle lys eller grupper og mye mer.

 

Den nye Nanlink-boksen, WS-TB-1, er en liten og kompakt boks med to innebygde moduler, både for Bluetooth og 2,4 Ghz, noe som utvider kontrollområdet for mobile Bluetooth-enheter, og gjør det mulig å kontrollere armaturer som bruker 2,4 GHz-modulen via Nanlink-appen. Boksen har et innebygd batteri som varer i opptil 29 timer.

 

Nanlite Pavotube II leveres både enkeltvis og i kit.

 


Levering og pris

 

Nye Pavotube II er tilgjengelig for umiddelbar levering.

Anbefalt utsalgspris inkl. mva. er:

  • Nanlite Pavotube II 15x, 1 Light kit: kr 4.399,-
  • Nanlite Pavotube II 30x, 1 Light kit: kr 6.599,-
  • Nanlite Pavotube II 60x, 2 Light kit: kr 22.590,-  

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt odd.bergsto@focusnordic.no

 

Viktige spesifikasjoner

 

  • 2700K til 12000K ultra-bredt spekter av fargetemperaturer
  • Kablet DMX/RDM
  • RGBWW LED-rør
  • 15 forhåndsprogrammerte spesiallyseffekter
  • Tre størrelser – 15X (60cm), 30X (115cm ), 60X (220cm)
  • T12-kompatibel
  • Kan enkelt styres via nye Nanlink-appen
  • Den nye Nanlink-boksen, WS-TB-1, kan styre enheter både via Bluetooth og 2,4 Ghz
     


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av foto- og videorelaterte produkter i Europa. I sortimentet finnes mange sterke varemerker representert, både når det gjelder kameraer, optikk, lyd og lys, samt kikkerter og tilbehør. Focus Nordic er representert med egne salgskontor i 9 land i Europa. Vi er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand