2013-08-13 09:00Pressemelding

Nytt video-tilpasset objektiv fra Samyang

null

Sydkoreanske Samyang øker sin objektivserie. Den nye 16mm T2.2 er spesielt tilpasset videofilming med DSLR-kameraer.

Samyang V-DSLR 16mm T2,2 ED AS UMC CS

er et rett-tegnende vidvinkelobjektiv, produsert med høyeste presisjon, med bl.a. et ED-element, og to asfæriske linseelementer. 

Som alle Samyangs V-DSLR objektiver, så er det kompatibelt med aktuelle Follow Focus-systemer, og har smidig og lydløs roterende blenderring. Med disse funksjonene er det enkelt og effektivt å endre både skarphet og dybdeskarphet under innspilling. 

Totalt har konstruksjonen 13 linseelementer i 11 grupper. Konstruksjonen er den samme som i den nylig lanserte DSLR-versjonen. 

Optikken er tilpasset kameraer med APS-C sensor.

Fatninger: Nikon F, Canon EF, Canon M, Sony A, Sony E, Fujifilm X, MFT 4/3.

Pris og levering
De første leveransene er estimert til begynnelsen av september og prisen blir ca. kr 4.495,- kr inkl. mva.

For ytterligere informasjon: helge.rose@focusnordic.no

Focus Nordic Norway på Rud i Bærum er Norges største foto-distributør. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Pentax, Jobo, Tamron, Lowepro, Telefunken, C-Frame, Transcend, SanDisk, Steiner, Hähnel, Ilford, Velbon, Sunpak, Metz, Nissin, Kenko, Gorillapod og Lensbaby. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen
Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand