2021-03-03 12:30Pressemelding

Nytt vanntett stativ fra Sirui

Nå kan du få det beste fra begge verdener - et kompakt stativ for fotturer og et fleksibelt stativ for alle dine behov innen makro- og lavvinkelfotografering.

 

Sirui ST-124 vanntett karbonstativ er det nyeste stativet i Sirui-sortimentet av vanntette stativ. Det er beskyttet mot vann, skitt og støv, og har en ny lukkemekanisme for komfortabel bruk, samt et vater for nøyaktig justering. Det har en maksimal høyde på 158cm, men høyden er bare 48cm når det er foldet sammen, noe som gjør det enklere å legge det i ryggsekken, og det gjør det perfekt for fotturer i helgen. Stativet veier bare 1200gr (uten hode) og tåler en belastning på opptil hele 12 kg!

 

Rørene er produsert av 8-lags karbonfiber, noe som reduserer vekten, øker stabiliteten og reduserer vibrasjoner. Midtsøylen er laget i en trekantform slik at den forbedrer stivheten. Det gjør det også mulig for stativet å være ekstremt lavt når det er foldet sammen. Ett stativben kan også brukes som monopod. Bena har tre vinkelposisjoner, slik at du kan bruke forskjellige vinkler og forlengelse. Minimum høyde er 38cm, noe som gjør det ideelt for makro- og lavvinkelfotografering. Gummiføtter og pigger sørger for at stativet står stabilt på alle overflater.


Et kraftig kulehode med lav profil som tåler stor belastning

 

Med det nye stativet til Sirui lanseres også det nye kulehodet ST-10. Sirui ST-10 kulehodet er designet og bygget etter de høyeste standarder. Det har en ultralav profil, samtidig som det fortsatt opprettholder høy lastekapasitet på 30kg.

 

Basen og panoreringsklemmen kan roteres jevnt 360°, noe som gjør det enkelt å ta panoramabilder. Hodet kan også justeres perfekt med vater. Hurtigplatene er kompatibel med Arca-Swiss systemet, noe som gjør at du kan bruke ulike hurtigplater. Sikkerhetslåsesystemet forhindrer at hurtigutløserplaten får en utilsiktet glidning. Den nøyaktige kontrollen på knottene gjør det enkelt og effektivt å låse og låse opp de enkelte komponentene. Friksjonsknappen kan brukes til å feste eller løsne kulens friksjon.

 

I kombinasjon med ST-124-stativet får du et stativ som bare veier 1570gr, og du har mulighet til å fotografere med alt fra små lette kompakte kameraer til tyngre og større telezoomer.

 

 

Priser og levering


Det nye stativet kommer i tre forskjellige kit, med følgende anbefalte utsalgspriser:

SIRUI ST-124 karbonstativ - ca. kr 3.499,- inkl. mva.

SIRUI ST-124+ST-10 Kit med karbonstativ - ca. kr 4.299,- inkl. mva.

SIRUI ST-124+VA-5 videokit med karbonstativ - ca. kr 4.099,- inkl. mva.

SIRUI ST-10 kulehode - ca. kr 1.499,- inkl. mva.

 

Levering av stativene starter i mars.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt lasse.ericson@focusnordic.se

 

 

Spesifikasjoner:

  • Laget av 8-lags karbonfiber
  • Perfekt for makro- og lavvinkelfotografering
  • Minimum høyde 38cm
  • Maksimal høyde 158cm (kun stativ)


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand