2013-11-13 09:00Pressemelding

Nytt profesjonelt videohode fra Sirui

null

Stativprodusenten Sirui lanserer et nytt kompakt oljedempet videohode, optimalisert for DSLR video. Det nye hodet, VH-10, kommer både til å bli solgt separat og i kombinasjon med utvalgte Sirui-stativ.

Sirui VH-10
Videohodet VH-10 er utviklet spesielt for filming både med DSLR og videokameraer, hodet håndterer utstyr med vekt opp til 6 kg. Hodet egner seg også til spottingscopes og kommer sikkert til å bli en favoritt hos mange fuglekikkere.

Takket være den sofistikerte oljedempede konstruksjonen, gir VH-10 en smidig, vibrasjonsfri og lydløs vandring. Motstanden for horisontal og vertikal bevegelse kan justeres individuelt. Alle justeringer er trinnløse med nøyaktig presisjon.

"Det er bekvemt, sikkert og funksjonelt i bruk. Sperren på hurtigkoblingen forhindrer utilsiktet forskyvning av den flyttbare hurtigkoblingsplaten. Hodet tillater panorering i 360° og har feste for både 1/4” og 3/8” skruefeste. Med en fjærende motvekt på 2 kg og trinnløse justeringer, er dette en drøm å jobbe med”, sier Lasse Ericson, Nordic Product Manager hos Focus Nordic AB, generalagent i Norden og Baltikum.

Som alle produktene fra Sirui, har videohodet også hele 6 års garanti.

Pris og tilgjengelighet
Sirui VH-10 kommer i butikk i løpet av november og vil koste ca. kr 1.490,- inkl. mva.

For ytterligere informasjon: odd.bergsto@focusnordic.no


Focus Nordic Norway på Rud i Bærum er Norges største foto-distributør. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Pentax, Jobo, Tamron, Lowepro, Telefunken, C-Frame, Transcend, SanDisk, Steiner, Hähnel, Ilford, Velbon, Sunpak, Metz, Nissin, Kenko, Gorillapod og Lensbaby. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen
Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand