2020-05-26 09:47Pressemelding

Nytt fra Samyang

Samyang har lenge vært en av de mest populære produsentene av manuelle fokusobjektiver. Noen av de mest populære brennviddene er 14mm for landskaps- og astrofotografer og 85mm for bryllups- og portrettfotografer.

 

Nå har tiden kommet for de etterlengtede første fornyede versjonene av disse objektivene for fullformat-DSLR’er MF 14mm F2.8 MK2 og MF 85mm F1.4 MK2. Objektivene er laget for fullformat og fungerer også bra for APS-C. Begge objektiver vil være tilgjengelige i 6 forskjellige fatninger for Canon EF, Nikon F AE, Sony E, Fujifilm X, Canon M og MFT.

 

Hva er nytt?

To nye funksjoner er Focus Lock og Declick. Nå er det mulig å låse fokus, noe som f.eks. er utmerket til astrofotografering og videofilming. Decklick tillater trinnløs finjustering uten å klikke mellom F-trinn. Dette eliminerer effektivt uønskede forskjeller i lysstyrke. Når du roterer sølvringen til “Free”, kan du rotere blenderringen trinnløst.

 

Fantastisk bokeh, avansert optisk konstruksjon og moderne design

14mm F2.8 MK2 og 85mm F1.4 Mk2-objektivene har begge 9 blenderlameller for flotte bokeh-effekter. Dette er perfekt for å skape en drømmeaktig ute-av-fokus-bakgrunn for portrettfotografi eller for å fange klart definerte stjernestråler.

 

Det optiske designet på 14mm-objektivet består av 14 elementer i 10 grupper. 3 High Refractive-linser, 1 Hybrid Aspherical-linse, 1 Aspherical-linse, og 2 Extra-low Distortion-linser. 85mm-objektivet har 9 elementer i 7 grupper. Samyang bruker en hybrid-asfærisk linse for å minimere sfærisk aberrasjon og forvrengningsavvik for å oppnå skarp bildekvalitet.

 

Begge objektiver har et nytt og moderne design. Værsikring hindrer fukt og regndråper fra å trenge inn. Denne egenskapen gir ekstra beskyttelse for fotografering utendørs i tøffe værforhold.

 

Pris og levering

Begge objektiver vil være tilgjengelige i juni 2020.

 

Anbefalte salgspriser er:

 

  • Samyang 14mm F2.8 MK2 (Canon, Sony FE, Fuji & MFT): kr 4.599,- inkl. mva.
  • Samyang 14mm F2.8 MK2 (Nikon AE): kr 4.999,- inkl. mva.
  • Samyang MF 85mm F1.4 MK2 (Canon, Sony FE, Fuji & MFT): kr 4.099,- inkl. mva.
  • Samyang MF 85mm F1.4 MK2 (Nikon AE): kr 4.499,- inkl. mva.

 

For mer informasjon, kontakt karsten.rath@focusnordic.dk

 

 

Spesifikasjoner:

  • Finnes i 6 forskjellige fatninger for Canon EF, Nikon F, Sony E, Fujifilm X, Canon M og MFT
  • Stor blenderåpning på 1.4 og 2.8
  • Nye funksjoner Focus Lock og Declick-blender
  • Vakre bokeh-effekter, fantastisk optisk design og 9 blenderlameller
  • Nytt og moderne design med værsikring


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand