2022-02-21 12:00Pressemelding

Nytt familiemedlem - Type A-minnekort fra Delkin

Delkin Devices annonserer et nytt medlem i sin serie av minnebaserte produkter: BLACK CFexpress™ Type A-minnekortet, som kombinerer styrke og driftssikkerhet med suveren ytelse. BLACK CFexpress-kortet tilbyr opptaks- og overføringshastigheter som passer for profesjonelle fotografer og videografer. Det er spesielt designet for den nyeste generasjonen av avanserte filmkameraer.

Med speilløse kameraer som sakte beveger seg mer inn på kino-området med funksjoner som er ekstremt datakrevende, har det blitt enda viktigere å tilby et minnekort som dekker disse behovene.

CFexpress type A-minnekort er mindre og enda kraftigere enn SD-kort og setter derfor en ny standard for fremtidige lagringsløsninger.

RAW-videoopptak
Delkins BLACK CFexpress type A-minnekort leverer skrivehastigheter på opptil 790 MB/s for feilfritt videoopptak i kinokvalitet, inkludert UHD 8K @ 30fps (konstant hastighet på 400 Mbps) på et Sony a1. De støtter også RAW og kontinuerlig serieopptak uten forsinkelse, slik at du aldri går aldri glipp av de små, verdifulle øyeblikkene.

Høyhastighets-overføringer
Minnekortene kan også overføre data med hastigheter på opptil 880 MB/s, noe som sikrer rask og effektiv dataoverføring fra kort til datamaskin, slik at du får umiddelbar filtilgang og raskere starttid etter produksjon.

Hvert Delkin CFexpress type A-minnekort har gjennomgått omfattende testing for å sikre full funksjonalitet og ytelse blant dagens avanserte filmkameraer, inkludert Sony® a1, a7S III, a7 IV, FX3 og FX6. I tillegg til Delkins livstidsgaranti, er CFexpress-minnekortene dekket av en premium-garanti som garanterer ombytte innen 48 timer.

Delkin BLACK CFexpress type A-kort finns i kapasitetene 160GB og 80GB. Et valgfritt alternativ som også lanseres nå, er minnekortet Delkin POWER CFexpress™ type A.

Levering
De nye minnekortene kommer i februar 2022, og blir tilgjengelig i følgende kapasiteter:
DELKIN CFEXPRESS™ BLACK (TYPE A) 160GB
DELKIN CFEXPRESS™ BLACK (TYPE A) 80GB
DELKIN CFEXPRESS™ POWER (TYPE A) 160GB
DELKIN CFEXPRESS™ POWER (TYPE A) 80GB
Kortleser for Delkin CFexpress for type A + SD kommer i mars.

For mer informasjon, vennligst kontakt kirstine.lindholm@focusnordic.dk


Viktige spesifikasjoner

  • Godkjent for Sony a1, a7S III, a7 IV, FX3 og FX6
  • Tar opp 8K-, 6K- og 4K-video med høye bildefrekvenser og bithastigheter
  • 48-timers erstatningsgaranti
  • Lesehastighet (maks.): 880 MB/s
  • Skrivehastighet (maks.): 790 MB/s (160 GB), 730 MB/s (80 GB)
  • Serialisert for ekstra beskyttelse
  • Støtsikker, vanntett, tåler ekstreme temperaturer


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av foto- og videorelaterte produkter i Europa. I sortimentet finnes mange sterke varemerker representert, både når det gjelder kameraer, optikk, lyd og lys, samt kikkerter og tilbehør. Focus Nordic er representert med egne salgskontor i 9 land i Europa. Vi er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand