2022-06-15 12:00Pressemelding

Nytt design for Zhiyun Weebill

Zhiyun Weebill 3Zhiyun Weebill 3

Zhiyun Weebill 3 har et splitter nytt SLING 2.0-design for forbedret ergonomi, innebygd mikrofon, belysning, og et kraftig, innebygd batteri som støtter en lang dags bruk. Weebill 3 oppgraderer film- og foto-opplevelsen med en dynamisk, lett og brukervennlig profesjonell enhet. Det gir brukerne mulighet til å fokusere på ren kunstnerisk kreasjon i stedet for å stresse med tungvint utstyr.

 

SLING 2.0-systemet inneholder tre viktige ergonomiske oppgraderinger: et omstrukturert L-formet håndtak som er mer stabilt når du holder enheten, en ny håndleddsstøtte og et omplassert, innebygd slyngegrep som gir over 40% mer støtte til håndleddet ved å flytte vekten over til armen. Den ekstra støtten reduserer tretthet, noe som gjør langvarig bruk mer komfortabelt. Ved å flytte slyngegrepet til bunnen av gimbalen gir det økt stabilitet, og forebygger bevegelser når du gjør opptak i lave bildevinkler.

 

Grepet inkluderer tommelknapper, mini kontroll- joystick for bevegelse, samt finger-trigger og hjul som kan tilpasses i henhold til preferanser for opptaksmoduser og handlingsparametere, som for eksempel kamera-parametre, bevegelse langs akser, følgefokus osv.

 

Weebill 3 har en innebygd mikrofon og belysning på 1000 lumen for rask og effektiv opprigg. Dette praktiske tilleggstilbehøret med høy ytelse sparer filmprodusenter for styret med ekstra ledninger, samt vekten av ekstra tilbehør.

 

Den innebygde mikrofonen har supernyre- karakteristikk med støydempende funksjonalitet, og den lyssterke belysningen gir mulighet for justering av fargetemperatur på 2600-5400K for å kunne tilpasses til hver scene.

 

Sammenlignet med den forrige versjonen, har Weebill 3 nå et kraftig internt batteri på 7800 mAh som gir opptil 21 timers bruk. Med støtte for rask PD-lading (0-100% på 2 timer) og gjennomgående lading av tilkoblede kameraer (5V/1A), tilbyr Weebill 3 enestående driftstid med minimal nedetid.

 

Priser og levering

 

Den nye gimbalen kommer på markedet i slutten av juni, og vil koste:

  • Weebill 3 – kr 5.499,- inkl. mva.
  • Weebill 3 Combo – kr 6.499,- inkl. mva.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt lasse.ericson@focusnordic.se

 

Viktige spesifikasjoner

 

  • Nytt slyngedesign som reduserer tretthet
  • Støtter de fleste profesjonelle kameraer
  • Innebygd mikrofon og kraftig LED- lys (1000 lumen)
  • Hurtigutløsningsplate med innebygd magnetisk skiftenøkkel
  • Kraftig batteri som varer i 21 timer
  • Støtter PD-lading
  • Lav vekt


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av foto- og videorelaterte produkter i Europa. I sortimentet finnes mange sterke varemerker representert, både når det gjelder kameraer, optikk, lyd og lys, samt kikkerter og tilbehør. Focus Nordic er representert med egne salgskontor i 9 land i Europa. Vi er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand