2022-07-06 06:00Pressemelding

Nye smart-produkter fra Toucan hos Focus Nordic

 

Focus Nordic er stolte av å presentere at vi er valgt som distributør av Toucan Solutions smart-produkter. Det er et nytt produktsortiment for oss og vi er veldig glade for å ha Toucan med på laget, sier Rebecca Laanemets, produktsjef og ansvarlig for Toucan hos Focus Nordic.

Vi ser en økt etterspørsel etter smart-produkter som gjør det enklere å samhandle med mennesker, enten via smarte produkter i hjemmet eller via møter online.

 

Toucan gjør sikkerhet i hjemmet og kontakt med andre enkelt. De spesialiserer seg på smarte og intuitive smarthjem-produkter som gjør hverdagen din tryggere og enklere. Se hva som skjer hjemme med et sylskarpt vidvinkelobjektiv, 1080P full HD-opptak og krystallklart nattesyn. En ekstra fordel med Toucans produkter er at videohistorikken din blir lagret gratis i 24 timer. 

 

I Toucans spennende produktsortiment hos Focus Nordic finner du produkter som:

 

Toucan Smart Home

Med Toucan Smart Home-produkter får du tilgang til hjemmet ditt overalt fra ved hjelp av Toucan-appen. Hold deg oppdatert 24/7 og føl trygghet når du er borte fra hjemmet ditt. 

Toucans produktserie Smart Home inkluderer trådløs videodørklokke, flomlyskamera, trådløse sikkerhetskameraer og mye mer. Produktene er enkle å installere og har flere smarte funksjoner som blant annet toveis kommunikasjon for å snakke via kameraet, 1080P Full HD-opptak og krystallklart nattesyn. 

 

Toucan Connect

Produktserien Toucan Connect inkluderer konferansehøyttalere, webkameraer og videokonferanse-systemer, og er en fin start når det gjelder møter for hjemmekontor eller eksterne møter med kollegene dine, hvor som helst i verden. Produktene har et enkelt plug-and-play-grensesnitt, og er alt du trenger for å få i gang dine eksterne konferanser raskt og effektivt. 

Alle Toucan-kameraer har kryptert sikker skylagring som beskytter personvernet ditt 24/7, og som ikke krever noe abonnement for å vise eller lagre. Se direktesendingen din i Toucan Smart Home-appen for smarttelefonenheter, spill av hendelse og last ned eventopptak.  

 

Toucan-produktene vil være klare for forsendelse i juli 2022.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt rebecca.laanemets@focusnordic.se

 


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av foto- og videorelaterte produkter i Europa. I sortimentet finnes mange sterke varemerker representert, både når det gjelder kameraer, optikk, lyd og lys, samt kikkerter og tilbehør. Focus Nordic er representert med egne salgskontor i 9 land i Europa. Vi er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand