2014-05-29 07:00Pressemelding

Nye kikkerter fra Pentax med 30 års garanti

null

Pentax lanserer to nye kikkerter, 8x30 PCF CW og 10x30 PCF CW. Disse blir de mest kompakte kikkertene i PCF-serien. En allround-serie som passer utmerket for både innendørs og utendørs-aktiviteter gjennom sin vanntette konstruksjon.

Hovedfunksjoner:

1. Optikken
FMC-antirefleksbehandlede linser og Bak4-prismer gjør at man får et skarpt og klart bilde. Man kan enkelt tilpasse kikkerten individuelt ved hjelp av okularet, uansett om man bruker briller eller ikke.

2. Konstruksjon
Gummiforsterket kropp gjør at man holder kikkerten i et sikkert grep. Konstruksjonen er vanntett, og kikkertene er dessuten nitrogenfylt for å hindre at det oppstår kondens mellom linsene ved f.eks. rask temperaturforandring.

3. Designet
Ved å benytte frontlinser med en diameter på 30mm har kikkertene et meget kompakt design, samtidig som de har god lysgjennomgang.

4. Bruksområde
Den lave vekten i kombinasjon med lysstyrken gjør disse modellene utmerket til både jakt, sport, fugletitting og andre utendørsaktiviteter.


Pris og tilgjengelighet
Modellene kommer på markedet i løpet av juli, og vil koste:

  • Pentax 8x30 PCF CW, ca.pris: kr 1.795,- inkl. mva. 
  • Pentax 10x30 PCF CW, ca.pris: kr 1.895,- inkl. mva.


For mer informasjon kontakt: frank.jensen@focusnordic.no


Focus Nordic Norway AS i Bærum er Norges største foto-distributør. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Panasonic, Pentax, Kodak, Lowepro, SanDisk, Transcend, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon,Sirui, GePe, Kenko, Metz, iSAW og Lensbaby. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen
Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand