2021-07-02 08:00Pressemelding

Ny YoloBox Pro for profesjonell og krevende livestreaming

YoloLiv utvider produktsortimentet sitt med nye YoloBox Pro Portable Multicam Live Streaming Studio, som har den profesjonelle prosessorkraften som er nødvendig for mer krevende direktesendinger.

 

YoloBox Pro er en videoswitcher, encoder, streamer, monitor, opptaker og lydmikser i ett. Med innebygd restreaming-tjeneste, og direkte støtte for livestream på  YouTube, Facebook og Twitch. Du kan enkelt logge deg inn på din sosiale konto og starte livesendingen. I menyen kan du legge til grafiske elementer som logoer, lower thirds, bilde i bilde, resultattavle og rullende bildetekster, samt kommentarer til stream, side-by-side, delt visning og mye mer. Du kan enkelt engasjere deg med publikum i sanntid ved å vise kommentar og tilpassede PiP-alternativer, inkludert intervjumodus, innebygde maler som kan redigeres og mulighet til å laste opp egne maler. På denne måten kan du tilpasse og gi streamen ditt et unikt design.

 

Den har tre HDMI-innganger, én HDMI-utgang, én fullverdig USB-C, som gir deg opp til åtte kilder og opptil fire fysiske lokale kameraer. De to andre forhåndsinnspilte videoene kan enten lagres på en intern minnebrikke eller fra en nettkilde. YoloBox Pro støtter inngangsoppløsninger på 720p og 1080i/p, samt strømmer på 540p, 720p og 1080p60 etter eget valg, ved hjelp av H.264-kodek. Med HDMI-utgangen, kan du vise streamen din lokalt på enhver HDMI-enhet. 

 

YoloBox Pro har en stor LCD-berøringsskjerm som gir deg full kontroll over kilder og stream.  LCD-skjermen lar deg enkelt bytte mellom kildene med én enkel berøring. Den har også en lydinngang på linjenivå og en separat lydutgang for hodetelefon. Du kan ta opp streamen din direkte i .mp4- format på valgfritt SD-kort (opptil 128GB), ved bruk av den innebygde SD-kortplassen. Med «Line in» inngangen kan du koble YoloBox Pro til en ekstern audio, og mikrofoninngangen kan kobles til mikrofonen for opptak. 

 

YoloBox Pro skjermen er 8" og har en vekt på 750 gram. Du kan koble til internett ved bruk av den integrerte RJ45 (Ethernet)-porten, WiFi eller via mobilnettverket med et valgfritt SIM-kort. Batterikapasiteten på YoloBox Pro er cirka 3 timer, og den kan lades via USB-tilkoblingen.

 


Pris og levering

YoloBox Pro vil være tilgjengelig fra slutten av juli, og anbefalt salgspris er ca. kr 15.090.- inkl. mva. 

 

For mer informasjon, vennligst kontakt odd.bergsto@focusnordic.no.

 


Nøkkelspesifikasjoner:

  • Bærbar livestreaming-enhet for streaming med flere kameraer for profesjonelle sendinger
  • Kan live-veksle mellom 8 videokilder
  • Encoder, switcher, monitor, opptaker – YoloBox har alle funksjoner i én enhet
  • Direkte integrering med YouTube, Facebook og Twitch, og innebygd samtidig streaming
  • Tilpass din stream med enkel grafikk og engasjer publikum i sanntid med live kommentarer
  • Touchscreen kontroll
  • Opptak med flere kameraer
  • Oppløsning ved direktesending er 5540P/720P/1080P
  • Vekt 750 g
  • Størrelse: høyde 27mm, bredde 129mm og lengde 218mm
  •  


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand