2021-10-26 08:00Pressemelding

Ny og dynamisk vidvinkel for Fuji X fra Samyang

Samyang utvider sin AF-serie med et skarpt og lyssterkt objektiv med ultravidvinkel til Fuji kameraer med X-fatning: Samyang AF 12mm f/2.

 

Samyang er en av de mest populære optikkprodusentene for Sonys speilløse kameraer. Nå er tiden kommet for å introdusere deres første AF-objektiv for Fujifilm X-fatning.

Objektivet er kompakt og lyskonstruksjonen er perfekt for gatefotografering, naturbilder, arkitektur og mye mer. Det nye 12mm objektivet veier bare 212g og er 59,2mm langt, og har en perfekt balanse mellom bærbarhet og enestående ytelse. Dette matcher perfekt Fujifilm-kameraenes slanke design. Objektivhuset er laget av metall og objektivet er værsikret for å sikre optimal bruk under tøffe værforhold.

 

Linsekonstruksjonen består av 12 elementer i 10 grupper med 5 spesialglass (1 H-ASP, 1 ASP og 3 ED); 3 elementer med ekstra lav forvrengning, og 2 asfæriske (H-ASP & ASP) elementer som er inkludert i det optiske designet for å minimere kromatisk aberrasjon og forvrengning, og dermed kunne produsere skarpere bilder. Takket være den optiske konstruksjonen gir objektivet en enestående bildekvalitet fra midten og helt ut i kantene på bildet, selv ved maks. f/2.0 blenderåpning.

Linseelementene har et UMC-belegg (Ultra Multi Coating) for å redusere overflaterefleksjoner og forhindre lysstråling og gjenskinn, samt øke lysgjennomgang og kontrastnivå.

 

Pris og levering

Det nye objektivet kommer for levering i november 2021.

Anbefalt utsalgspris er ca. kr 4.599,- inkl. mva.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt Karsten.rath@focusnordic.dk

 

Viktige spesifikasjoner

  • Lineær STM autofokusmotor som gir rask og stillegående fokus
  • Fremragende optisk ytelse
  • Tilsvarende 18mm objektiv på 35mm fullformat
  • Avansert værsikring


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av foto- og videorelaterte produkter i Europa. I sortimentet finnes mange sterke varemerker representert, både når det gjelder kameraer, optikk, lyd og lys, samt kikkerter og tilbehør. Focus Nordic er representert med egne salgskontor i 9 land i Europa. Vi er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand