2022-02-17 08:14Pressemelding

Ny bærbar LED-lampe for innholdsskapere fra SmallRig

SmallRig har lenge vært kjent for å designe og produsere rimelige, kompakte og fleksible rigger for filmskapere og fotografer. Deres produktsortiment dekker alt fra cages til skulderstøtte og stativsystemer. Alle produktene er designet i samarbeid med anerkjente profesjonelle videografer og fotografer. De har et bredt utvalg av unike komponenter som vil hjelpe sluttbrukeren å bygge og skreddersy sine drømme-rigger.

 

Nå er tiden inne for et nytt og innovativt COB-lys som er designet for å være kraftig og fleksibelt, samt at det har en meget konkurransedyktig pris.

 

Den nye LED-lampen SmallRig 120RC kommer i to versjoner, RC120 D (dagslys) og RC120 B (bi-color). RC120 D har en kraftfull lysstyrke på 62.600 lux (@ 1m) og RC120 B 52.800 (@ 1m). Begge lampene har en profesjonell fargegjengivelse med CRI på 95 og TLCI på 96.

 

RC120 leveres med 9 innebygde lyseffekter, og det er enkelt å styre lyset via den nye appen (Small GoGo) eller med de intuitive kontrollene og menyene. Begge lampene leveres med et Bowens-feste som gjør dem kompatible med de fleste lysstyrende tilbehørene på markedet.

 

I forbindelse med lanseringen slipper SmallRig også flere nye softboxer som er beregnet for bruk med de nye LED-lysene.

 

En annen spennende funksjon med de nye LED-ene er støynivået til den utrolig stillegående viften, som kun er 25dB ±2dB på en meter. Det betyr at du slipper viftestøy når du for eksempel filmer intervjuer i trange rom og må ha mikrofonen nær belysningen.

 

Et dobbelt strømforsyningssystem støtter både AC-adapter og 14.4V/26V V-mount batteri når du har behov for å jobbe utenfor studioet. Uansett om du tar bedriftsportretter én dag og matreklame én annen dag, så er SmallRig 120RC en LED for deg.

 

Levering og pris

Anbefalt salgspris er:
SmallRig 3612 RC120 D Cob Light kr 2.899,- inkl. mva.

SmallRig 3615 RC120 B Cob Light kr 3.399,- inkl. mva.

De nye LED-lampene finns allerede tilgjengelig.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt lasse.ericson@focusnordic.com

 

 

Viktige spesifikasjoner

 

  • Bærbar, kompakt, lett design
  • Bowens-brakett
  • Profesjonell fargegjengivelse med CRI på 95 og TLCI på 96
  • Kraftig effekt på 62.600 lux (RC 120 D @ 1m) og 52.800 (RC120 B @ 1m) med medfølgende hyper-reflektor
  • Kan styres både via app- og innebygde kontroller
  • Meget stillegående vifte
  • 9 innebygde lyseffekter
  • Kan drives både med strømadapter og 14,4 V/26V batterier med V-mount (valgfritt tilbehør)


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av foto- og videorelaterte produkter i Europa. I sortimentet finnes mange sterke varemerker representert, både når det gjelder kameraer, optikk, lyd og lys, samt kikkerter og tilbehør. Focus Nordic er representert med egne salgskontor i 9 land i Europa. Vi er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand