2021-11-08 12:00Pressemelding

Ny allsidig gimbal i kompakt design fra Zhiyun

Med sitt nye innovative design og nye funksjoner viser Zhiyun med sin nye Crane M3 igjen hvorfor de er en av verdens ledende produsenter av gimbaler.

 

Uansett om du tar bilder med smarttelefon, actionkamera eller et kompakt speilløst kamera, er den nye Crane M3 gimbalen perfekt for deg. Funksjoner som forbedret grep, ny hurtigplate, større skjerm og mulighet til å koble mikrofon til gimbalen er noen av de nye og spennende funksjonene vi finner på den nye gimbalen fra Zhiyun.

 

Crane M3 har en ny 1,22” OLED-berøringsskjerm som er lett å navigere, og et intuitivt design. Via skjermen kan du styre alle gimbalens viktige funksjoner som driftsmodus, motorkraft osv. Det er mulig å endre kamerainnstillingene direkte på gimbalen ved enten å koble den via kabel eller Bluetooth. Under skjermen finns en joystick, som enten kan hjelpe deg med å navigere i menyene eller styre en av gimbalens tre akser.

 

På toppen av gimbalen finner vi tre kraftige motorer som kan håndtere opptil 90% av alle speilløse kameraer på markedet. Kameraet kan enkelt festes til gimbalen med en nyutviklet hurtigplate, som gjør det mulig å bytte batteri på kameraet uten rebalansering. En annen spennende funksjon er det nye innebygde 800-lumen LED-lyset på oversiden av gimbalen, og fargetemperaturnivåer som kan stilles inn mellom 3000-5400K. Det er også mulighet for å tilkoble magnetiske lysfiltre i forskjellige farger til LED-lyset.

 

Nye Crane M3 har også TransMount Expansion Base. En modul (valgfritt, inkludert i Crane M3 pro-pakken) gjør at profesjonelle mikrofoner kan kobles direkte til gimbalen i stedet for å legge ekstra vekt på kameraet.

 

Batterilevetiden er på 8 timer og ladetiden kun 2 timer. Gimbalen kan enkelt drives via en powerbank og støtter rask 25W PD-lading.

 

M3 er utstyrt med innovative låser til blant annet oppbevaring, slik at stabilisatoren kan stilles inn til enten halv eller full oppbevaring. Det er ikke nødvendig å justere akse-armen når man med et montert kamera skifter til innstilling for halv oppbevaring, og man trenger ikke å rebalansere når man den utvides igjen. 

 

Levering og pris

Nye Crane M3 kommer for levering i slutten av november.

Anbefalt utsalgspris er ca. kr 4.199,- inkl. mva.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt lasse.ericsson@focusnordic.se

 

Viktige spesifikasjoner

  • Kompakt
  • Nytt hvitt design
  • Passer til opptil 90 % av alle speilløse kameraer
  • Nyutviklet hurtigplate
  • Innebygd LED


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av foto- og videorelaterte produkter i Europa. I sortimentet finnes mange sterke varemerker representert, både når det gjelder kameraer, optikk, lyd og lys, samt kikkerter og tilbehør. Focus Nordic er representert med egne salgskontor i 9 land i Europa. Vi er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand