2021-01-08 07:00Pressemelding

NiSi objektiv med fantastisk ytelse for deg som elsker landskapsfotografi

Varemerket NiSi er kjent for de fleste landskaps- og arkitekturfotografer. NiSi er kjent for å være et verdensledende varemerke som produserer filtre av ypperste kvalitet for kresne fotografer over hele verden.

Nå utvider de produktserien sin, og tiden er inne for et nytt spennende produkt, et 15mm f/4 vidvinkelobjektiv designet for bruk med fullformatsensorer.

Dette er et manuelt ultravidvinkel-objektiv som kommer med fire kamerafatninger; Sony E, Canon RF, Nikon Z og Fujifilm X.

Det lette og bærbare designet på 470 gram passer perfekt til speilløse kameraer, noe som gjør at objektivet passer til alt fra natur- og stjernefotografering til gate-, action- og kreativ portrettfotografering med et unikt, ultra-wide utseende.

Objektivet har et fantastisk synsfelt på 112° som er bredere enn den vanlige synsvinkelen for en standard brennvidde på 15mm. Faktisk tilsvarer det 14,5mm brennvidde.

Selve huset har en metallkonstruksjon som gir holdbarhet og sikkerhet selv ved bruk i tøffe forhold. Fokusringen har et kulelager som føles jevnt og smidig, noe som fører til både behagelige og nøyaktige justeringer.

Både forsiden og baksiden er utstyrt med antirefleks-belegg for å unngå gjenskinn.

Fronten har 72mm gjenger og støtter standard sirkulære filtre og selvfølgelig NiSis populære 100mm filterholdersystemer. Dette gjør at du kan ta bilder mens du eksperimenterer og koser deg med bruk av filtre.

Den optiske konstruksjonen består av 12 elementer i 10 grupper, hvorav ett dobbeltsidig asfærisk element og to elementer med ekstra lav spredning for best optisk ytelse. Takket være den optiske konstruksjonen produserer objektivet minimalt med kromatisk aberrasjon, forvrengning og vignettering.

Objektivet bruker antireflekterende teknologi for å forbedre gjennomstrømningen av lys, og for å redusere lysskjær og strølys.

Takket være de 10 rette lamellene kan objektivet produsere stjerne-effekt helt fra f/4 til f/22, og takket være den optiske konstruksjonen medfører ikke stjerne-effekten noe gjenskinn. Dette bryter med teorien som sier at man trenger liten blenderåpning for å skape stjerne-effekt.

Minste nærgrense er 0,2m, som hjelper deg med å skape en imponerende visuell effekt på nærbilder av objekter i forgrunnen av bildene dine.

 

Priser og levering

Salget av det nye objektivet starter fra januar 2021, og veiledende utsalgspris er ca. kr 6.399,- inkl. mva.

For mer informasjon, vennligst kontakt lasse.ericson@focusnordic.se

 

Viktige spesifikasjoner

  • Kommer med fire fatninger; Sony E, Canon RF, Nikon Z, Fujifilm X
  • Meget god optisk ytelse
  • 10 rette lameller – objektivet kan produsere stjerne-effekt helt fra f/4 til f/22
  • Optisk konstruksjon som består av 12 elementer i 10 grupper med ett dobbeltsidig asfærisk element og to elementer med ekstra lav spredning
  • Minste nærgrense er 0,2m
  • 72mm gjenger for filtre i standardstørrelse


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand