2021-11-08 08:00Pressemelding

Nanlite utvider Forza-serien

Nye Forza 150 fra Nanlite er perfekt å ta med seg på tur. En kraftig LED i en liten pakke.

 

Forza 150 arver spesifikasjoner fra tidligere Forza-versjoner når det gjelder profesjonell fargegjengivelse, med en CRI på 96 og TLCI på 98 ved 5600K. Den har også det ettertraktede og klassiske designet med integrert lampehode og kontrollenhet, samt et solid L-brakettfeste, færre kabler og et intuitivt grensesnitt.

Innebygget Bluetooth og doble 2.4G moduler gir Forza 150 trådløs tilkobling direkte med Nanlink APP, så vel som indirekte via Nanlink Box. Hvis mer avansert kontroller nødvendig, er DMX/RDM-styring gjennom 3,5mm også tilgjengelig. Disse mer varierte kontrollfunksjonene lar brukere takle flere nisje- og varierte situasjonskrav.

 

Forza 150 veier bare 1,36 kg, er enkel å transportere og rask å rigge eller omplassere på settet. Lysstyrken har evne til å produsere 27,960 lux @ 1m (med reflektor). Denne kombinasjonen av kraft, størrelse og allsidighet gjør det enkelt å velge Forza 150 både for små prosjekter og store produksjoner.


Forza 150 har også mulighet for håndholdt grep for V-mount batterier, noe som gir en stabil mobil strømforsyning i tillegg til den tradisjonelle strømløsningen. Grepet er ergonomisk utformet og er et enkelt alternativ å håndtere for å forbedre effektiviteten på sett- eller steder med behov for raske mobile opptaksscenarioer. Forza 150 er perfekt for å skape alt fra freelance-produksjon til storproduksjon.

 

Pris og levering

 

Det nye LED-lyset kommer på markedet tidlig i 2022.

Anbefalt utsalgspris er kr 6.299,- inkl. mva.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt odd.bergsto@focusnordic.no

 

Spesifikasjoner:

  • CCT 5600K
  • CRI 96, TLCI 98
  • L-brakettfeste
  • Fullt dimmbar 0-100%
  • DMX/RDM, Bluetooth og 2,4G trådløs tilkobling
  • Valgfritt V-feste med batterigrep
  • Godt utvalg av kompatibelt tilbehør via FM-feste og Bowens-adapter
  • Firmwareoppdateringer via USB
  • Bærbar, kompakt og lett


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av foto- og videorelaterte produkter i Europa. I sortimentet finnes mange sterke varemerker representert, både når det gjelder kameraer, optikk, lyd og lys, samt kikkerter og tilbehør. Focus Nordic er representert med egne salgskontor i 9 land i Europa. Vi er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand