2022-03-16 13:14Pressemelding

Nanlite fortsetter suksesshistorien med en ny PavoTube

NANLITE PAVOTUBE T8-7X NANLITE PAVOTUBE T8-7X

Nanlite tok den kreative verden med storm da de introduserte PavoTubes i 2019. Det var en ny, kompakt og innovativ måte å belyse på. Siden den gang har de lansert flere innovative, nye lys for innholdsskapere og profesjonelle filmskapere.

Nå er tiden inne for et nytt spennende lysrør med pikselkontroll - PavoTube T8-7X.

 

PavoTube har en slank form, et kompakt design, samt et innebygd batteri som gjør det enkelt å ta den med deg uansett hvor du går.

T8-7X veier kun 280g og er 1m lang, noe som gjør at lyssetting og håndtering på settet føles uanstrengt. De fantastiske pikseleffektene gir ubegrensede kreative muligheter, og du kan lage animerte effekter som langt overgår normale uttoninger og fargeendringer ved å tilføye bevegelse.

 

Lyset har en fantastisk fargegjengivelse med gjennomsnittsverdi for CRI på 96 og TCLI 97. Det har også et bredt CCT-utvalg på 2700K til 7500K med G/M-justering som mikses naturlig inn i hvert opptak. Fargevalgene utvides ytterligere med tilgang til 36.000 fargealternativer via HSI-modus.

 

PavoTube T8-7X kan styres på flere måter for ulike applikasjoner, inkludert innebygd, kablet og trådløs kontroll, noe som dekker alle skaperes behov for å kontrollere lyset. Innebygd Bluetooth lar deg styre alt med Nanlink-mobilappen, samt tilpasse og enkelt lagre egne effekter som forhåndsinnstillinger.

Kreativ nysgjerrighet kan nytes fullt ut takket være det intuitive brukergrensesnittet for justering av dimming av CCT, HUE og effekter. USB type-C-porten gir mulighet for både kablet kontroll av lampen  eller lading fra powerbank.

 

Uansett om du lager enkelt innhold for sosiale medier eller jobber med større filmproduksjoner eller fotoshoots, så vil PavoTube T8-7X være et nyttig verktøy å ha med seg.

 

Pris og levering

Nye PavoTube kommer på markedet i begynnelsen av april.

Anbefalt salgspris er:

Nanlite PavoTube T8-7X 1 light kit - kr 1.199,- inkl. mva.

Nanlite PavoTube T8-7X 4 light kit - kr 4.799,- inkl. mva.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt odd.bergsto@focusnordic.no

 

Spesifikasjoner:

 

• Bredt CCT-område på 2700-7500K med G/M-justeringer

• RGBWW fargemiks-teknologi med opptil 36.000 farger

• CRI på 96 og TLCI på 97

• Lett vekt: 280 g; Slim: T8-design

• Kontroll av pikseleffekter

• Flere styringsmetoder: Nanlink APP, DMX/RDM-kontroll, kablet kontroll, on board kontroll


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av foto- og videorelaterte produkter i Europa. I sortimentet finnes mange sterke varemerker representert, både når det gjelder kameraer, optikk, lyd og lys, samt kikkerter og tilbehør. Focus Nordic er representert med egne salgskontor i 9 land i Europa. Vi er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand