2013-04-25 08:00Pressemelding

Nå er det nye Tilt-/Shift-objektivet fra Samyang priset og klar for levering.

null

Etter lang tid med rykter, spekulasjoner og forsinkelser er det nå like før det nye 24mm F3,5 Tilt-/Shift-objektivet kan leveres.

Samyang TS 24mm er et vidvinkelobjektiv også for fullformatkameraer. Perspektivkontroll gjør at man kan rette opp perspektivet, samt forandre dybdeskarpheten. Samyang TS 24mm er et perfekt objektiv for produkt-, arkitektur- og landskapsfotografering. Det er meget anvendelig under fotografiske forhold som krever parallelle linjer og gir muligheter for kreative muligheter med liten dybdeskarphet.

Da kamerafatningen kan roteres, kan man kontrollere perspektivet både vertikalt og horisontalt. Fokusplanet kan finjusteres fra -8,5 til +8,5 grader. Parallell justering i forhold til den optiske aksen og går innenfor +/- 12 millimeter. De ulike delene for Tilt/Shift-funksjonen kan roteres til venstre i forhold til hverandre i følgende skritt: 30, 60 eller 90 grader. Det er også mulig å rotere kamerafatningen individuelt til høyre i +/- 90 grader i 30 graders skritt.

TS-24mm består av 16 linser i 11 grupper og har en lysstyrke på F/3,5. To av linseelementene er asfæriske, som gir høy optisk kvalitet og minimerer kromafeil og astigmatiske effekter. Den avanserte antirefleksbehandlingen gir høy kontrast og riktige farger selv når man bruker tilt-/shift-funksjonen.

Objektivet har manuell fokusering og filterfatningen er 82mm.

Fatninger: Canon EF, Nikon, Pentax og Sony A. (Modeller tilpasset Canon M, Fujifilm X, Samung NX og Sony E planlegges også, men kommer på et senere tidspunkt)

Pris og leveringstid
De første objektivene kommer til lager i mai, og prisen blir ca. kr 7.900,- inkl. mva.

For ytterligere informasjon: helge.rose@focusnordic.no

Focus Nordic Norway på Rud i Bærum er Norges største foto-distributør. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Pentax, Jobo, Tamron, Lowepro, Telefunken, C-Frame, Transcend, SanDisk, Steiner, Hähnel, Ilford, Velbon, Sunpak, Metz, Nissin, Kenko, Gorillapod og Lensbaby. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen
Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand