2021-07-08 08:00Pressemelding

Møt vår nye Ricoh GR-ambassadør Bjørn Wad, Norge

Møt vår nye Ricoh GR-ambassadør Bjørn Wad, NorgeMøt vår nye Ricoh GR-ambassadør Bjørn Wad, Norge

Focus Nordic og Ricoh Pentax er glade for å kunngjøre at Bjørn Wad er utnevnt til vår nye Ricoh GR-ambassadør i Norge. Ricoh GR er et av de mest ikoniske gatekameraene som noen gang er laget. Med røtter fra den analoge tiden, er dette mange gatefotografers førstevalg når det gjelder kamera. Oppdraget som Ricoh GR-ambassadør er å representere varemerket, dele sin portefølje og inspirere andre til å skape, søke historier og opplevelser.

Bjørn Wad er frilansfotograf og videfotograf basert i Oslo, og har lang yrkeserfaring fra prosjekter med kunder som Sony, TV2, TV3 og NRK. Parallelt med sin profesjonelle fotografering, har Bjørn en lidenskap for å portrettere mennesker på en mer enkel, ukomplisert måte uten lange forberedelser eller tungt utstyr. Han har for eksempel portrettert eldre mennesker som bor på aldershjem, noe som resulterte i hans første separatutstilling «Tåsenhjemmet» i 2011, familier og samtidskunstnere. Fotoboken «Kunstnerliv - Portretter av norske samtidskunstnere» ble tildelt gullmedalje innen kunst- og faktabokavsnittet i den årlige bokprisen for 2019.

”Det er en ære å bli utnevnt til ambassadør for Ricoh GR i Norge. I min søken etter et lite og kraftfult kamera til daglig bruk fant jeg ut at Ricoh GR systemet var den perfekte match. Gleder meg til samarbeidet med Ricoh og Pentax”, sier Bjørn Wad.

Om Focus Nordic

Focus Nordic er en ledende distributør av foto og video i Europa med mer enn 60 varemerker representert i 15 markeder. Vi leder bransjen fremover og er dedikert til å dele kunnskap og inspirasjon. Vårt oppdrag er å gi sluttbrukerne alt de trenger for en optimal bilde-, video- og optikkopplevelse, og å være den beste partneren for våre produsenter og leverandører ved å tilføre merverdier til sine varemerker med høyest mulig merkevaresynlighet, merkevarebevissthet og markedsandel.

Om Ricoh

Ricoh Pentax ble grunnlagt i 1919 og er en av de mest anerkjente og erfarne kameraprodusentene i verden. Med lang erfaring i kameraindustrien og innovative tekniske løsninger, leverer Ricoh Pentax systemkameraer og kompakte kameraer i verdensklasse.


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand