2015-08-25 11:00Pressemelding

Mer nytt fra Lowepro

null

Lowepro, som lanserte nye ryggsekk-serier for bare en drøy uke siden oppdaterer nå også sin største suksess noensinne; Slingshot. Den nye Slingshot-serien får navnet Slingshot Edge og kommer i to størrelser.

”Enkel håndtering er det viktigste for fotografer som er mye på farten", sier Tim Grimmer, vice president of brand hos Lowepro, ”Det er ikke noe som er mer irriterende enn å miste et motiv fordi man ikke får fram utstyret i tide. Nye Slingshot Edge er designet på nytt fra bunnen av for å oppnå rask og enkel tilgang, samtidig som de gir god beskyttelse og har et elegant design”.


Slingshot Edge 150 AW

Designet for et speilløst systemkamera med påmontert standardzoom-objektiv, ett ekstra objektiv, et nettbrett på opptil 7” og personlige ting. Den er også utstyrt med Lowepros patenterte allværs-beskyttelse, All Wheather Cover™.


Slingshot Edge 250 AW

Designet for et DSLR systemkamera med påmontert standardzoom-objektiv, ett ekstra objektiv, en blits og et standard nettbrett på 10”, samt personlige ting. Den er også utstyrt med Lowepros patenterte allværs-beskyttelse, All Wheather Cover™.


Pris og levering

Sling-veskene kommer på markedet i løpet av oktober og vil koste:

  • Slingshot Edge 150 AW. Ca.pris: kr 949,- inkl. mva.
  • Slingshot Edge 250 AW. Ca.pris: kr 1.149,- inkl. mva.


For mer informasjon, ta kontakt med: Kirstine.Lindholm@focusnordic.dk

Focus Nordic i Bærum er Norges største foto-distributør. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Eyefi, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Henzo, Joby, Jobo, Nissin, Kenko, Metz, MyMyk, Novoflex, Polaroid, Zeiss, UK Pro, Kowa, Celestron og Lytro. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen
Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand