2016-06-03 10:00Pressemelding

Lume Cube, nytt varemerke hos Focus Nordic

null

Focus Nordic fortsetter å utvide sin portefølje med foto/video-tilbehør. Lume Cube som er et nytt varemerke for Norden og Baltikum, har unike belysnings-løsninger for smarttelefoner, kameraer, GoPro® og droner.


Allsidig kubeformet lys som gjør den store forskjellen

Lys er grunnlaget for kvalitet både når det gjelder bilder og video, men fram til nå har man ikke hatt noen liten og smidig løsning for små actionkameraer, droner e.t.c. Lumi Cube er derfor en etterlengtet nyhet for mange, med sitt meget kompakte design.


Verdens første

Lume Cube er det første produktet i sitt slag på markedet og gir helt nye muligheter til å ta bilder/video på steder og tider når det tidligere har vært umulig.

  • Vanntett ned til 30 meter
  • Kan styres fra mobilen via Bluetooth og Lume Cube App (finnes for iOS og Android)
  • Kan brukes som ekstra blits til mobiltelefoner (innebygget slavefunksjon)
  • Kompatibel med DJI Phantom 3 og Phantom 4 (alle modeller)
  • Lysstyrken kan dimmes mellom 0 – 1500 lumen
  • 6000 Kelvin fargetemperatur (dagslys)
  • Over 30 minutters driftstid på full styrke
  • Ca. 1 times ladetid
  • 60° lysspredning


Pris og levering

Lume Cube leveres i tre farger; grå, sølv og svart, samt i et antall ulike forpakninger som 2-pk, 4-pk og et antall ulike kit med fester for GoPro®, droner, smarttelefoner m.m. Lume Cube kommer på markedet i juni og vil koste:

Lume Cube, Ca.pris: kr 1.095,- inkl. mva.


For ytterligere informasjon:
karsten.rath@focusnordic.dk

Focus Nordic i Bærum er Norges største foto-distributør. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Eyefi, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Henzo, Joby, Jobo, Nissin, Kenko, Metz, MyMyk, Novoflex, Polaroid, Zeiss, UK Pro, Kowa, Celestron og Lytro. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen
Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand