2018-11-19 10:04Pressemelding

Lume Cube AIR – ikke bare verdens minste

null

Selv om den er verdens minste foto- og videobelysning, er Lume Cube AIR en ordentlig kraftpakke, med høy belysningsstyrke og trådløs kontroll. Dessuten er den vanntett, helt ned til 10 meter!

Fotografer og filmfotografer som jobber mye ute i feltet trenger ikke lenger å bekymre seg for hvordan de skal lyssette motivene sine. Lume Cube AIR er så liten og smidig at den passer i jakkelommen, og gir tilstrekkelig med kraft for å kunne brukes til både portrett- og produktbelysning. Ved hjelp av appen Lume-X kan man til og med fjernstyre flere enheter samtidig, og raskt og enkelt skape en spennende lyssetting, spesialtilpasset for den aktuelle scenen!


Fantastisk kvalitetslys

Lume Cube AIR er utstyrt med de beste LED-spesifikasjonene som finnes i denne størrelsen og klarer å gi en belysningsstyrke på hele 400 lux ved 1 meter og 60-graders belysningsvinkel. Fargetemperaturen holder 5600K (dagslys) og har en CRI-verdi på +/- 90. Dessuten er to diffusorer som myker opp lyset inkludert – en hvit for nøytral farge og en oransje for å kunne matche fargetemperaturen til glødelamper.

Det innebygde oppladbare batteriet holder til 2,5 timers kontinuerlig belysning ved 50 prosent styrke. For enda lengre opptak kan man også koble AIR til en Powerbank via micro USB-kontakten.


Kompakt og vanntett

Med en vekt på bare 57 gram og mål på 4,1 x 4,1 x 2,9cm er Lume Cube AIR den minste og mest portable foto/videobelysningen i sitt slag. Dessuten er den vanntett helt ned til 10 meters dyp og kan brukes i de tøffeste værforhold. Med andre ord et perfekt fotolys for fotografering og filming av sportsaktiviteter, padling, surfing og lignende.


Bluetooth og app for mobiler

Ved å bruke appen Lume-X, som finnes for både iOS og Android, kan man bruke en mobiltelefon til å trådløst styre lysstyrken, lysmodus og lampens stroboskopfunksjon, samt overvåke batterinivået. Til og med for flere Lume Cube AIR samtidig! Bluetooth-funksjonen og Lume-X appen gir mulighet til raske justeringer og innebærer at man kan skape et smart mobilt fotostudio.


Innebygget magnet

Foruten vanlig 1/4” stativfeste har Lume Cube AIR også en sterk innebygget magnet, som gir deg mulighet til å bruke belysningen på kreative måter, både til fritidsbehov eller arbeidsoppgaver. Montér den som ekstrabelysning på en sykkel eller bil, eller bruk det blinkende stroboskopmoduset for å påkalle oppmerksomhet ved nødsituasjoner.


Pris og levering:

Lume Cube AIR er klar for levering.

Cirkapris: kr 759,- (inkl. mva).


For ytterligere informasjon: odd.bergsto@focusnordic.no


Spesifikasjoner

 • Lysstyrke: Maks 400 lux ved 1 meter. Justerbar i 4 trinn
 • Belysningsvinkel: 60º
 • Fargetemperatur: 5600K
 • Belysningsmodus: Konstant lys, stroboskop
 • Trådløs tilkobling: Bluetooth. Lume-X app for iOS og Android
 • Batteri: Innebygget. Oppladbart via micro USB
 • Feste: 1/4”-20 standard stativfeste og innebygget magnet
 • Mål: 4,1 x 4,1 x 2,9cm
 • Vekt: 57 gram
 • Øvrig: Vanntett ned til 10 meters dyp


Medfølgende tilbehør

 • Hvit diffusor for mykt og nøytralt lys
 • Oransje diffusor for mykt og varmt lys
 • Ladekabel (micro USB)
 • Rem (utløsersnor)

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus.
Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen
Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand