2014-04-08 09:00Pressemelding

Lowepro lanserer to vesker spesialdesignet for GoPro® actionkameraer.

null

Actionkamera er et segment som vokser i enorm fart, slik er det også for tilbehøret til disse produktene.

Et problem med de tradisjonelle fotoveskene er at de ikke egner seg, verken for kamera eller tilbehør. Det har Lowepro gjort noe med, og nå lanserer vi to modeller, spesialdesignet for GoPro ®, som er markedslederen innenfor actionkamera. Selvsagt passer veskene også utmerket til alle de øvrige actionkameraene som har samme formfaktor.

”De nye veskene er designet for de mest populære kameraene på markedet”, sier Hans Venshøj Poulsen, Nordic Product Manager hos Focus Nordic. ”Dashpoint-serien gir en optimal beskyttelse, selv under de mest krevende forhold, samtidig som de er meget brukervennlige." 

Utsiden av veskene er laget som et skall av lette kompositt-materialer, noe som gir en meget god beskyttelse under transport. Innsiden er mykt fóret og leveres med en regulerbar innredning som ikke riper utstyret. Veskene er designet slik at de kan stables oppå hverandre for oppbevaring, eller plasseres i en større fotosekk for transport.

Dashpoint AVC-veskene finnes i svart og blå.


Dashpoint AVC 1

Passer f.eks. til ett actionkamera, UV-hus og tilbehør. 

  • Innvendige mål (BxDxH): 20,3 x 8,8 x 8,7 cm 
  • Vekt: 0,3 kg


Dashpoint AVC 2

Passer f.eks. til to actionkamera, 2 UV-hus og tilbehør. 

  • Innvendige mål (BxDxH): 21,3 x 8,8 x 21,1 cm 
  • Vekt: 0,4 kg


Pris og tilgjengelighet

Dashpoint AVC-modellene leveres i løpet av mai måned og vil koste: 

  • Dashpoint AVC 1, ca. pris: kr 329,- inkl. mva. 
  • Dashpoint AVC 2, ca. pris: kr 399,- inkl. mva.


For ytterligere informasjon:
odd.bergsto@focusnordic.no


Focus Nordic Norway AS i Bærum er Norges største foto-distributør. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Panasonic, Pentax, Kodak, Lowepro, SanDisk, Transcend, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon,Sirui, GePe, Kenko, Metz, iSAW og Lensbaby. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen
Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand