2015-03-16 09:00Pressemelding

Lowepro lanserer en ny generasjon ryggsekker for folk i farten

null

Lowepro, verdensledende innenfor fotovesker, lanserer to nye ryggsekker i sin berømte Fastpack-serie, Fastpack 150 AW II & Fastpack 250 AW II. Begge er designet for folk på reisefot, med behov for enkel tilgang og god beskyttelse av kamerautstyr, laptop m.m.

Vår Fastpack-serie er designet for å gi reisende enkel tilgang til laptop, kamerautstyr og alt tilbehøret man alltid vil ha med seg”, sier Tim Grimmer, vice president of brand hos Lowepro, ”disse nye ryggsekk-versjonene gir enda bedre beskyttelse av utstyret og har flere avdelinger for sensitivt utstyr, som laptop, iPad, hodetelefoner, m.m.”

De nye ryggsekkene har en godt polstret avdeling for kamerautstyr, Lowepros patenterte innebygde regntrekk, og remmer for å feste sekken utenpå f.eks. en reiseveske. På utsiden finnes lommer og fester for f.eks. vannflaske, stativ m.m.


Fastpack 150 AW II

Den minste av de to modellene har plass til et systemkamera med objektiv (som f.eks. Nikon D7100 med et 24-70 F/2,8), 1-2 ekstra objektiv eller blitser, en laptop på opptil 11” (som f.eks. MacBook Air), pluss en iPad. Dessuten har den mengder av mindre lommer til f.eks. stor smarttelefon, hodetelefoner, harddisk etc.


Fastpack 250 AW II

Den største av de to modellene har plass til et systemkamera med objektiv (som f.eks. Nikon D810 med et 70-200 F/2,8), 2-3 ekstra objektiv eller blitser, en laptop på opptil 15”, pluss en iPad. Dessuten har den mengder av mindre lommer til f.eks. stor smarttelefon, hodetelefoner, harddisk etc.


Pris og levering

Fastpack kommer for levering i april og vil koste:

  • Fastpack II 150 AW. Ca.pris: kr 1.195,- inkl. mva.
  • Fastpack II 250 AW. Ca.pris: kr 1.495,- inkl. mva.


For mer informasjon kontakt: odd.bergsto@focusnordic.no

Focus Nordic i Bærum er Norges største foto-distributør. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Eyefi, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Henzo, Joby, Jobo, Nissin, Kenko, Lumiquest,  Metz, MyMyk, Novoflex, Polaroid, Zeiss og Lensbaby. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen
Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand