2023-05-23 06:00Pressemelding

Lexar forsterker sin profesjonelle CFexpress-serie

Lexar CFexpressLexar CFexpress

CFexpress-minnekortet er den profesjonelle fotografens og videografens førstevalg når det gjelder valg av minnekort. Med et CFexpress-kort kan fotografen utnytte alle funksjonene til profesjonelle kameraer som Canon R3, Nikon Z8 og Sony FX6.

CFexpress blir også i stor grad tatt i bruk av kameraprodusenter for alle modeller, noe som betyr at de sannsynligvis vil bli bransjestandarden i nær fremtid. Med de nye Lexar Professional CFexpress Type B-minnekortene kan brukerne øke hastigheten på den kreative arbeidsflyten med raske høykapasitetskort.

De oppdaterte Lexar Professional CFexpress-minnekortene tilbyr raskere og mer stabil teknologi som lar brukerne støtte høyere bildefrekvenser, flere megapiksler og 4K-, 6K- og 8K-video. Med Lexars CFexpress-kort i Silver-, Gold- og Diamond-serien kan brukerne glede seg over den nyeste, raskeste og mest stabile teknologien i foto-/videokameraene sine til en svært rimelig pris.

De oppdaterte kortene er:

  • Lexar CFexpress Silver Series får en ny «speedbump» med en økning i hastighet. Den nye lesehastigheten er opptil 1750 mb/s, og skrivehastigheten på opptil 1300 mb/s (tidligere hastighet lese 1000 mb/s skrive 600 mb/s).
  • Lexar CFexpress Gold Series beholder sin lesehastighet på 1750mb/s og får en ny skrivehastighet på 1500mb/s og får en økning i størrelse med to nye høykapasitetskort på 1TB og 2TB.
  • LEXAR CFexpress Diamond Type B og Gold Type A får en VPG400-standardvurdering som sikrer at minimum skrivehastigheter under opptak av video er minst 400 Mbps uten å miste noen bilder.

Med de nye Lexar CFexpress-minnekortene kan brukerne oppgradere fra eldre og tregere teknologi (XQD) til den nyeste CFexpress-teknologien til en mye rimeligere pris. Denne nye teknologien er spesielt viktig for inngangsnivå- og mellomklassekameraer som støtter CFexpress-teknologi, slik at brukerne kan glede seg over raskere og mer stabil teknologi mens de tar video og bilder av høy kvalitet.

Priser og levering

De nye kortene er tilgjengelige for umiddelbar levering.

Lexar CFexpress er tilgjengelig fra kr 1.999,- inkl. mva. (CFexpress Pro Silver Serie R1750/W1300 128GB).

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt kirstine.lindholm@focusnordic.dk

 

Viktige spesifikasjoner

  • Høye skrive- og lesehastigheter
  • Stabil teknologi som støtter høyere bildehastigheter
  • For profesjonell bruk
  • Raskere arbeidsflyt
      


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av foto- og videorelaterte produkter i Europa. I sortimentet finnes mange sterke varemerker representert, både når det gjelder kameraer, optikk, lyd og lys, samt kikkerter og tilbehør. Focus Nordic er representert med egne salgskontor i 9 land i Europa. Vi er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand