2018-08-29 11:00Pressemelding

Lexar er tilbake i full produksjon

null

Eierskiftet fra Micron til det kinesiske foretaket Longsys medførte et midlertidig stopp i produksjonen av minnekort og andre flash-baserte lagringsprodukter fra Lexar. Nå er de tilbake på banen og klare for leveranser!


Lexar er et velkjent merke blant fotoentusiaster og har lenge vært verdsatt for sin høye ytelse og eksepsjonelle pålitelighet. Microns avgjørelse om å stoppe produksjonen og selge varemerket siste kvartal 2017 kom derfor som en overraskelse og skapte uro blant mange profesjonelle brukere.

Nå er Lexar tilbake i full produksjon med nye eiere – det kinesiske teknikkforetaket Shenzhen Longsys Electronics Co., Ltd. (eller bare Longsys), som allerede har mer enn 20 års erfaring i produksjon av NAND flash-baserte produkter.

Focus Nordic har gleden av å meddele at vi igjen er valgt som distributør av Lexar, og vi er nå klare til å levere deres produkter til samtlige land hvor vi opererer; Sverige, Danmark, Norge, Finland, Island, Lettland, Litauen og Polen.


Noen ord fra Huabo Cai, Lexars VD:

”Jeg er veldig glad for å på nytt kunne introdusere varemerket Lexar til våre kunder rundt om i verden. Lexar er dynamiske, har overlegne forsknings- og utviklingsmuligheter, og en inngående forståelse av kundens behov. Vi har stor tro på vår evne til å kunne utvide Lexars forretningsvirksomhet på ulike globale markeder.

I mer enn 20 år med innovativ utvikling har Lexar vært et verdenskjent varemerke innen flash-minne, med evne til å levere overlegen lagringsteknologi og skape en tydelig verdi for både forretningsbrukere og konsumenter."


Lys framtid for minnekort

Med den kombinerte ekspertisen hos Lexar og Longsys kommer utvalget av produkter og løsninger for lagring til å utvikles og styrkes, mens et fortsatt samarbeide med profesjonelle fotografer, videofotografer og kreative fagfolk vil sikre at de riktige produktene skapes til de riktige markedene.

Lexars prisbelønte serie inkluderer minnekort, kortlesere, SSD-harddisker og USB-minne som retter seg mot yrkesfotografer, filmfotografer og andre skapere av digitalt innhold. Kort sagt alle med behov for høytytende lagringsløsninger for bilder og video i 1080p full-HD, 3D og 4K.


Lexar på Photokina

Lexar vil ha utstilling på Photokina 2018 i Köln, Tyskland – en av de største og mest spennende messene som finnes for profesjonelle fotografer.


Om Lexar

I mer enn 20 år har Lexar vært et ledende globalt varemerke for en mengde ulike typer lagringsløsninger for digitalt innhold. Alle Lexar-produkter gjennomgår strenge tester i Lexar Quality Labs, forskningsfasiliteter for mer enn 1100 ulike typer digitale enheter, for å sikre ytelse, kvalitet, kompatibilitet og pålitelighet. Lexars produkter er tilgjengelig i større butikker og e-handel i hele verden. For mer informasjon, besøk www.lexar.com.


Om Longsys

Shenzhen Longsys Electronics Co., Ltd ble grunnlagt i 1999, og er et kinesisk DMS-foretak (Design, Module, Service) som fokuserer på NAND flash-baserte løsninger innen både software og hardware. Et innovativt selskap med flere enn 500 patenter og verdensomspennende salg. Mer informasjon finner du på www.longsys.com.


Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus.
Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen
Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand