2022-11-08 07:00Pressemelding

Lag fantastisk video med nye Smooth 5S fra Zhiyun

ZHIYUN SMOOTH 5SZHIYUN SMOOTH 5S

Nye Smooth 5S fra Zhiyun gir innholdsskapere det ultimate verktøyet for å uttrykke seg kreativt.

 

Smooth 5S kommer med flere oppgraderte funksjoner som for eksempel overlegen bildestabilisering, noe som gjør den mer kraftfull og tilpasset for større mobiltelefoner. Den har også kraftig innebygd LED-lampe og et batteri som varer opptil 25 timer.

 

Gimbalen har en ny profesjonell 3-akset design med større plass mellom hver akse, noe som gjør at kameraet kan bevege seg i alle retninger uten noen begrensning. De magnetiske stålmotorene har en oppgradert algoritme som også klarer store telefoner. Den nye bredere telefonholderen støtter også eksterne objektiv.

 

Den nye gimbalen har et intuitivt kontrollpanel og et hjul som gjør det enkelt å justere gimbalens ulike fotomodus, inkludert PF, L, F, POV og andre parametere. Sammen med Zhiyun-appen ZY Cami er det enkelt å justere zoom og fokus via kontrollhjulet. Sammen med ZY Cami-appen får brukeren tilgang til kreative innstillinger som Gesture Control som starter opptaket når du gjør en spesiell gest, SmartFollow som følger et motiv i bildet, og DollyZoom som gir en filmatisk dimensjon til videoene dine.

 

I tillegg til den nye innebygde LED-lampen på 300 lumen kan man montere ytterligere to magnetiske led-lys på gimbalen. Lampene har en fargetemperatur på 5000K og en CRI på 90+, men fargetemperaturen kan justeres med de inkluderte filtrene.

 

Smooth 5S gimbalen er tilgjengelig i både grå og hvit.

 

 

Levering og pris

Den nye gimbalen kan leveres i november 2022, og anbefalt salgspris er:

Zhiyun Smooth 5S – kr 2.499,- inkl. mva.

Zhiyun Smooth 5S Combo – kr 3.199,- inkl. mva.

 

Kontakt lasse.ericson@focusnordic.se for mer informasjon.

 

 

Spesifikasjoner

  • Nytt profesjonelt 3-akset design.
  • Kamerabevegelser i alle bildevinkler uten begrensning.
  • Innebygd LED-lys på 300 lumen.
  • Mulighet for montering av to ekstra magnetiske lamper.
  • Batteri som varer opptil 25 timer, opplading tar 2 timer via PD-lading.
  • ZY Cami-appen tilbyr flere maler, filtre, musikk og overganger til videoen din.
      


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av foto- og videorelaterte produkter i Europa. I sortimentet finnes mange sterke varemerker representert, både når det gjelder kameraer, optikk, lyd og lys, samt kikkerter og tilbehør. Focus Nordic er representert med egne salgskontor i 9 land i Europa. Vi er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand