2020-10-19 09:51Pressemelding

Kraftig lyspanel i miniformat fra Nanlite

Splitter nye LitoLite 5C fra Nanlite er et spennende lyspanel i miniformat, som er designet for både kreative hobbyfotografer så vel som profesjonelle videografer.

Å fortelle en fengslende historie på en vellykket måte handler om å overbevise publikum om at det de ser er ekte. I den forbindelse er praktiske lyseffekter et viktig verktøy, og LitoLite 5C gir deg mer enn hva små lyskilder kan gjøre. De 15 innebygde justerbare effektene gir deg bl.a. mulighet til å etterligne lyset fra en storm, flimrende lyspærer, politibiler m.m.

Det enkle brukergrensesnittet og de minimalistiske kontrollene appellerer til kreative sjeler, uansett nivå. LitoLite 5C oppnår en CRI på gjennomsnittlig 95 og en TLCI på gjennomsnittlig 97, og kombinert med en CCT-rekkevidde på 2700K-7500K, har 5C enorm kraft og er det sterkeste lyspanelet i lommestørrelse på markedet, med en lyseffekt på 2.351 lux v/ 0.5m (581 lux v/1m). Det innebygde batteriet har opptil 90 minutters brukstid ved 100% intensitet. Stativfeste og innebygget magnet gjør det smidig å montere lyset ulike steder. 

 

Pris og levering:

Levering av nye LitoLite starter i slutten av oktober. 

Anbefalt salgspris er ca. kr 1.049,- inkl. mva.

 

For ytterligere informasjon, kontakt odd.bergsto@focusnordic.no

 

Viktige spesifikasjoner:

• Kompakt størrelse, 108x22x60mm

• Nominell effekt: 7W

• CRI: Gjennomsnitt 95, TLCI: Gjennomsnitt 97

• 15 justerbare effekter

• Innebygd batteri som gir opptil 90 minutter bruk ved 100% intensitet

• Variabel fargetemperatur, 2700k-7500k

• Innebygde magneter


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand