2020-09-14 09:01Pressemelding

Kompakt autofokus fra Samyang

Det lette og kompakte objektivet Samyang AF 35mm F1.8 FE for Sony, er perfekt for fotografering av en rekke ulike motiver, alt fra daglige øyeblikksbilder, til matfotografering, bymotiver, landskap m.m.

Et 35mm objektiv anses av mange fotografer for å være det mest allsidige objektivet av dem alle. Hvis du spør en profesjonell fotograf hvilket objektiv de ville ta med seg til en øde øy, ville svaret sannsynligvis være et 35mm objektiv.

Det nye objektivet for Sony fullformat blir en del av Samyangs populære «Tiny but mighty-serie», som er kjent for enestående bildekvalitet helt ut i kantene med en maksimal blender på F1.8. Takket være en stillegående autofokus er den et bra valg for både stillbilder og videofilming.

 

Solid konstruksjon

Objektivets konstruksjon består av 10 elementer i 8 grupper. To asfæriske linser og to hybrid-asfæriske linser minimerer sfærisk aberrasjon og forvrengning, for best mulig bildekvalitet. 9 blenderlameller skaper en drømmeaktig og rund bokeh.

Objektivet veier bare 210g (uten objektivdeksel & solblender), måler 65,0mm i diameter og er 63,5mm langt. I tillegg er det værsikret for å tåle bruk i tøffe miljøer. 

På siden av objektivet finns en justerbar bryter som brukeren kan gi ulike funksjoner ved hjelp av Samyangs Lens Station (ikke inkludert).

 

Rask og stillegående autofokus perfekt for video

Takket være en nyutviklet Linear STM (trinnmotor), kan en større og tyngre linsegruppe styres stillere og mer presist. Dette gir en rask og presis fokusering med smidige overganger, strålende bildekvalitet i bilder og videoer, og det eliminerer lyden fra autofokus under filming.

 

Pris og leveranse:

Det nye objektivet leveres i begynnelsen av oktober, og anbefalt utsalgspris er ca. kr 3.899,- inkl. mva.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt karsten.rath@focusnordic.dk

 

Spesifikasjoner:

  • Allsidig objektiv for de fleste fotomuligheter
  • Lett og kompakt
  • Fantastisk bildekvalitet
  • 9 blenderlameller
  • Stillegående og rask autofokus
  • Værsikret
  • Justerbar multifunksjonsbryter


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand