2015-03-10 08:00Pressemelding

Joby lanserer nytt tilbehør til actionkameraer

null

Joby, som er best kjent for sine fleksible Gorillapod- stativer, lanserer nå Action Grip. Dette nye produktet gir nye muligheter ved bruk sammen med actionkameraer, som for eksempel GoPro®, Ricoh® og Sony®. Det nye grepet vil bli solgt både separat og i sett med en forlengelsesarm (Pole).

"Veksten til action-kameraer er forventet å stige", sa Kate Farmer, Brand Director hos Joby, "og salget er forventet å nå 9 millioner enheter innen 2018". "Vi ønsker å gi brukerne enda flere muligheter med sine kameraer, og nye Action Grip fungerer med alle actionkameraer, uansett merke".


Action Grip

Dette er et grep med flyteelement for bruk ved fotografering og videofilming. Grepet gjør det enkelt å filme når du svømmer, surfer eller dykker, uten å måtte være bekymret for å miste kameraet. Håndtaket flyter selv med kameraet montert, og håndleddsremmen gir ekstra sikkerhet. Om man fjerner GoPro®- festet kan hvilket som helst kamera med stativfeste benyttes. På undersiden av håndtaket finnes et lokk som skjuler en standardgjenge for forlengelsesarmer (poles).


Action Grip & Pole

Dette en komplett løsning som inneholder både Action Grip og en forlengelsesarm på 49 cm. Denne stangen er laget av aluminium (og flyter), og har standardgjenger i bunnen, slik at flere armer kan festes i hverandre.


Pris og levering

Både Action Grip og Action Grip & Pole er tilgjengelige for umiddelbar levering, til følgende priser:

  • Joby Action Grip. Ca.pris: kr 219,- inkl. mva.
  • Joby Action Grip & Pole. Ca.pris: kr 319,- inkl. mva.

Focus Nordic i Bærum er Norges største foto-distributør. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Eye-Fi, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Henzo, Jobo, Nissin, Kenko, Metz, MyMyk, Novoflex, Polaroid, Zeiss og Lensbaby. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen
Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand