2013-07-03 09:00Pressemelding

iSAW, et nytt kameramerke for action

null

Sydkoreanske iSAW har vært på markedet en stund og har flere sterke modeller, men nå satser man på alvor i Norden også. Med en økt distribusjon gjennom Focus Nordic AB som ny generalagent, samt lanseringen av et nytt avansert kamera, vil man inn i dette voksende markedet.

iSAW Extreme er et meget avansert actionkamera med flere unike funksjoner. Det gir utmerkede ”point of view” (POV)-bilder, det filmer i Full-HD (1080p) med 60 bilder per sekund, og er utrustet med en Sony Exmor CMOS-sensor. Alt dette i et kompakt format, 61x43x32mm.

”Vi ønsker å øke vår tilstedeværelse i actionkamera-markedet og da er iSAW en perfekt partner”, sier Rebecca Laanemets, Nordic Product Manager for iSAW hos Focus Nordic, Nordens største fotodistributør. ”Kvalitetsfølelsen er den beste vi sett, og kanskje er det at kameraene produseres i Sydkorea og ikke i Kina som gjør forskjellen. Dessuten inkluderes mer tilbehør fra starten enn hos mange konkurrenter.”

Foretaket ble grunnlagt så sent som i 2009, men har eget personale for programmering, utvikling av hardware, samt design. Alle i selskapet har lang erfaring fra videokamera-produksjon. Med egne fabrikker for produksjon har man full kontroll over produksjonen.

Hovedfunksjoner iSAW Extreme

1. Sensoren
Kameraet har en 12 megapixels Sony Exmor CMOS-sensor.

2. Objektivet
Objektivkonstruksjon med 6 linseelementer og lysstyrke F/2,4 gir mulighet til filming også i miljøer med svakt lys.

3. POV 152
152 grader ”Point-of-view”.

4. LCD-skjerm
En innebygget 2” LCD-skjerm gjør det enkelt å bedømme bilder direkte i kameraet.

5. Full HD-video
 Kameraet filmer i Full-HD (1920x1080p) med 60 bilder per sekund.

6. WiFi + apper
Innebygget WiFi gjør at kameraet kan opereres via en smartphone eller et nettbrett. Den spesielle appen for dette kan lastes ned uten kostnad både for iOS (iPhone & iPad) og til Android.

7. Vanntett
Vanntett undervannshus som tåler 60 meters dyp er inkludert. Kameraet har også et spesielt undervanns-modus (Aqua-mode), som gjør at fargegjengivelsen blir korrekt også under vann.

8. Kraftfullt batteri
Kameraet drives med et batteri på 1200 mAh, noe som gir ca. 120 minutters kontinuerlig drift.

9. Time-lapse
Time-lapse-funksjon for både stillbilde og video.

Pris og levering
iSAW Extreme blir tilgjengelig på markedet i juli og vil koste ca. kr 3.149,- inkl. mva.

For mer informasjon, ta kontakt med: rebecca.laanemets@focusnordic.se

Focus Nordic Norway på Rud i Bærum er Norges største foto-distributør. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Pentax, Jobo, Tamron, Lowepro, Telefunken, C-Frame, Transcend, SanDisk, Steiner, Hähnel, Ilford, Velbon, Sunpak, Metz, Nissin, Kenko, Gorillapod og Lensbaby. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen
Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand