2018-08-21 11:02Pressemelding

Hold orden på tilbehøret med Lowepro GearUp

null

Organiser kabler, ladere, minnekort og annet tilbehør ved hjelp av Lowepro GearUp. Smarte vesker utformet for all slags tilbehør!


Det er mye elektronikktilbehør som skal pakkes ned når man skal på en lengre fotoutflukt eller en feriereise. Foruten kameraet skal man også ha med ladere, telefon, nettbrett, pc, den bærbare spillkonsollen og så videre – alt utstyret har sine kombinasjoner av kabler og ladere som skal trykkes ned der det tilfeldigvis finnes plass.

De fleste av oss har sikkert opplevd hvordan de mange kablene har viklet seg sammen til et kaos i kofferten, en ganske kjedelig oppdagelse når du har det travelt med å pakke ut og skal dra på utflukt. Legg til minnekort, USB-minne, penner, hodetelefoner og batterier, så har man et logistikkproblem verdig en havnedirektør.

Løsningen heter Lowepro GearUp, en serie etuier og lette oppbevaringsvesker spesiallaget for å holde orden på alt dette tilbehøret vi ikke klarer oss uten.


Ideell både borte og hjemme

Lowepro GearUp-serien passer like bra til ferie- eller jobbreisen som i hverdagslivet. En utmerket egenskap for de ulike modellene er at de er designet for å gjøre alt innhold synlig og lett tilgjengelig, blant annet ved hjelp av gjennomsiktige lommer og elastiske bånd.

I de tre GearUp Pouch-veskene Mini, Medium og Large finnes dessuten et flyttbart panel spesialdesignet for å organisere ledninger. Perfekt å kunne ta ut og legge på rommet når man drar på en dagsutflukt!

Tynnest i serien er det foldbare etuiet GearUp Wrap som er enkel å pakke med i håndbagasjen eller ryggsekken. Broren, GearUp Switch Wrap DLX er tilpasset for spillkonsollen Nintendo Switch, samt opptil 8 spillkort. Den største vesken er GearUp Camera Box Medium, designet for å romme et lite speilløst systemkamera inklusive ekstraobjektiv og annet tilbehør. Flyttbare polstrede vegger gjør det mulig å tilpasse innredningen til akkurat ditt utstyr. Kan bæres som den er eller brukes til å oppbevare og beskytte kameraet ditt inni en reiseveske.

Lowepro GearUp-veskene finnes for omgående levering.


For ytterligere informasjon, kontakt: kirstine.lindholm@focusnordic.dkLowepro GearUp serien


GearUp Switch Wrap DLX
– etui for den bærbare spillkonsollen Nintendo Switch.

Mål: 28 x 0 x 14.5 cm

Ca.pris: kr 329,-


GearUp Wrap
– tynt etui for telefonkabler og ladere, minnekort, USB-minne, batterier.

Mål: 19 x 0 x 10.5 cm

Ca.pris: kr 279,-


GearUp Pouch Mini
– liten veske, rommer mer og større utstyr enn GearUp Wrap.
Mål: 22 x 4.5 x 14 cm

Ca.pris: kr 269,-


GearUp Pouch Medium
– veske for både foto og pc-tilbehør, som mus og ekstern harddisk.

Mål: 28 x 4.5 x 14 cm

Ca.pris: kr 299,-


GearUp Case Large – største vesken, plass for kompaktkamera, pc-ladere, hodetelefoner etc.Mål: 29 x 8 x 17 cm

Ca.pris: kr 419,-


GearUp Camera Box Medium – rommer lite speilløst systemkamera med objektiv & tilbehør.

Mål: 20 x 9.5 x 16.5 cm

Ca.pris: kr 329,-

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus.
Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen
Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand