2021-02-16 08:00Pressemelding

Focus Nordic – Stolt distributør av HP Sprocket

Å printe bilder har aldri vært lettere enn med HP Sprocket. Den kompakte printeren er så liten og lett at du kan ta den med overalt.

Sprocket printer har et elegant og moderne design, og den minste modellen er på størrelse med en smarttelefon. Du kan printe bilder direkte fra smarttelefonen eller nettbrettet ditt, og det er like enkelt som å poste dem på SoMe.

Med HP Sprocket-appen kan du umiddelbart skrive ut øyeblikksbilder eller klistremerker (avhengig av modell) på 5x7,6cm / 5,8x8,7cm eller opptil 10x15cm, og enkelt dele dem med familie og venner.

Appen tilfører en kreativ dimensjon og du kan gi bildene dine et personlig preg ved å legge til fargefiltre, tekst og grafikk før du skriver dem ut.

 

HP Sprocket er fotoprinteren for deg som ønsker mulighet til å printe bilder med høy kvalitet, når som helst og hvor som helst.

Utskriftene er perfekte til anledninger som bryllup og fest, eller om du bare vil henge dem på kjøleskapet eller ha dem i vesken.

Den minste HP Sprocket veier bare 172 gram. Alle printerne er utstyrt med Bluetooth for å gi deg den beste og enkleste printer-opplevelsen noensinne.

Priser og levering

Printeren vil komme på markedet i mars 2021.

Anbefalt utsalgspris er:
HP SPROCKET LUNA WHITE – ca. kr 1.199,- inkl. mva.
HP SPROCKET SELECT ECLIPSE – ca. kr 1.449,- inkl. mva.
HP SPROCKET STUDIO – ca. kr 1.799,- inkl. mva.

HP og Sprocket er eid av HP Inc. og deres tilknyttede selskaper.

Viktige spesifikasjoner:

  • Lav vekt
  • Elegant og moderne design
  • HP Sprocket app for iOS og Android kan lastes ned fra App Store og Google Play for ekstra redigerings- og utskriftvalg
  • Bluetooth-tilkobling
  • Fantastisk bildekvalitet


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand