2018-10-02 09:00Pressemelding

Focus Nordic, Europas største fotodistributør, fortsetter å utvide.

null

Allerede for flere år siden valgte Focus Nordic å utvide sin distribusjon utenfor Norden når man startet salg i Baltikum. I 2016 ekspanderte vi videre til Polen. Nå er det Tsjekkia og Slovakia som inkluderes i Focus sitt distribusjonsnett.

I tillegg til to nye land er det også klart at Focus blir eksklusiv distributør av Tamron i Polen f.o.m. 1/10.


Tsjekkia/Slovakia

Fra starten er det tre ansatte i Tsjekkia/Slovakia og et lokalt kontor i Praha. Flere av varemerkene Focus representerer kommer til å finnes fra dag én både i Tsjekkia og Slovakia; Azden, Crystal Clear, Delkin, Focus, Kodak, Ledgo, Lexar, Lume Cube, Luna, Mitsubishi, Nisi, Pilot, Polaroid, Polaroid Originals, Pritt, Pro-Mounts, 3L, Sirui, Transcend, Zhiyun, Walther, Lenspen, Saramonic og Panasonic.


Oppskrift på suksess

Etter vår store suksess i Baltikum og Polen kan vi konstatere at vår forretningsidé også er god utenfor Norden”, sier Jonas Wernbo, Adm. Dir. hos Focus Nordic. ”Vi er overbevist om at det blir suksess i Tsjekkia og Slovakia også.”

Vår idé om å ha et bredt sortiment sterke varemerker, 100% innenfor foto og video, i kombinasjon med en effektiv og rask distribusjon, har gjort oss til Europas største distributør, noe vi nå befester ytterligere. Det er dog ikke det aller viktigste, men for oss er det som betyr mest hvordan kundene våre oppfatter oss. Vi er ikke fornøyd med å være størst, vi vil at kundene våre skal syns vi er best på alle nivåer. Vår ambisjon er at kundene skal oppfatte oss som kunnskapsrike, pålitelige og trivelige.”

At våre leverandører skal oppfatte oss på samme måte og være fornøyd med oss, er av stor betydning, og det som gjør videre ekspansjon mulig. At f.eks. Tamron, ett av våre viktigste varemerker, nå velger å bytte distributør i Polen til Focus Nordic, er et bevis for at vi har lykkes bra hittil.”

Vi jobber kontinuerlig med å bibeholde den foretakskulturen som kjennetegner Focus Nordic. Noe som ikke er en selvfølge når et foretak vokser, men som er så viktig!"


For ytterligere informasjon, kontakt: karsten.rath@focusnordic.dkFocus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus.
Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen
Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand