2023-03-03 08:00Pressemelding

Filmfunksjoner for Samyang V-AF-objektiver

SAMYANG V-AF MF ADAPTERSAMYANG V-AF MF ADAPTER

Samyang fortsetter å utvikle innovative produkter for innholdsskapere. I fjor høst introduserte de en helt ny serie objektiver for video og film - Samyang V-AF-serien.

 

Nå har et manuelt fokusadapter blitt lagt til i serien for å gi filmskapere mer kontroll når de vil stille inn fokus manuelt.

Selv med et motiv i bevegelse foretrekker mange videografer manuell fokus for sekvenser i rask bevegelse - de vil velge hvor objektivet fokuserer, ikke la kameraet bestemme.

Adapteret festes enkelt foran på alle V-AF-objektiver med bajonettfatning foran, noe som gir filmskapere og videografer full kontroll over fokus.

Fokusadapteret har en dobbel skala med angivelse i både fot og meter, og finjustering av fokus kan gjøres med en jevn 300° rotasjon. Fokusringen har en industristandard 0,8 mod og kan kombineres med hvilken som helst følgefokus.

Når adapteret er festet, kan MF-ringen på linsesiden brukes som blenderring. En kontrollampe på fronten lar motivet eller fotografen vite om kameraet er i opptaks- eller standby-modus, og 95 mm frontdiameter gjør det enkelt å feste en matteboks.

 

Cineobjektiver er vanligvis ganske tunge og volumiøse. Med den nye manuelle fokusadapteren er det mulig å ha alle funksjonene til et konvensjonelt cineobjektiv, men i et kompakt format. Når det kombineres med et objektiv i V-AF-serien, er totalvekten bare 430 g, sammenlignet med et cineobjektiv som vanligvis veier dobbelt så mye.

 

Den nye manuelle objektivadapteren vil begynne å bli levert i mars 2023.

Anbefalt salgspris er kr 5.899,- inkl. mva.

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt karsten.rath@focusnordic.com

 

Viktige spesifikasjoner

  • Standard diameter på 95mm gir kompatibilitet med matte bokser
  • Bransjestandard 0.8 Mod på fokusringen
  • Innebygd Tally-lampe
  • Dobbel skala med både føtter og meter
  • 95mm diameter foran
  • Jevn 300° rotasjonsvinkel
  • Mekanisk MF

 


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av foto- og videorelaterte produkter i Europa. I sortimentet finnes mange sterke varemerker representert, både når det gjelder kameraer, optikk, lyd og lys, samt kikkerter og tilbehør. Focus Nordic er representert med egne salgskontor i 9 land i Europa. Vi er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand