2021-11-15 12:00Pressemelding

Fantastiske videoer med Zhiyuns nye gimbal for smarttelefoner

I dag ser vi at stadig mer innhold blir laget med smarttelefoner. Det er en flott måte for deg som vil ha raske klipp og videoer for SoMe. Hvis du ønsker å skape fantastiske videoer som fenger, må du først unngå å holde mobiltelefonen i hånden når du filmer, selv om noen mobiltelefoner har bildestabilisering. Det er vanskelig å få stabile videoer uten bevegelser og rykninger når du holder den i hånden, noe som ikke er spesielt fint å se på.

 

Gimbal Smooth 5 fra Zhiyun gjør det mulig å ta opp «kino» film med en smarttelefon.

 

Nye Smooth 5 er mindre enn Smooth 4, men har likevel sterkere ytelse med oppgraderte magnetiske stålmotorer og forbedrede algoritmer som gjør det enkelt å filme i alle vinkler. 3-akset design gir frie bevegelser fra alle perspektiver, selv i lave og superbrede vinkler. En bredere telefonklemme sikrer også tryggere og enklere filmproduksjon med de fleste smarttelefoner, og det er enkelt å bytte mellom stående og liggende modus. 

 

På baksiden av gimbalen finner du et nytt kontrollpanel med et intuitivt alt-i-ett-design. Det nye designet gjør det enkelt å kontrollere alle gimbal, smarttelefoninnstillinger og bevegelser med bare én hånd, selv når du er i bevegelse.

Telefonklemmen har to magnetiske fester for LED-lys som kan festes på begge sider. Totalt har de en lysstyrke på 600 lumen (2 x 300) og en 95+ CRI. Det er mulig å dimme LED-lampene helt via hjulene på kontrollpanelet. Som på den nylig lanserte Crane M3, er det også mulig å sette på magnetiske filtre som kommer i fire farger. Det kan gi en kul belysningseffekt på videoene dine.

 

Sammen med ZY Cami-appen får du tilgang til kreative innstillinger som Bevegelses Kontroll - som starter opptaket når du gjør en spesiell bevegelse. Du har også «SmartFollow» som følger motivet i bildet, noe som tilfører en ekstra dimensjon til videoene dine. I appen finner du flere kreative innstillinger og enkle måter å redigere bildene dine på.

 

Smooth 5 tåler en belastning på opptil 320g og har 4 timers batterilevetid med LED-lys montert og innstilt med maksimal lysstyrke, og 12 timer ved normal bruk uten LED-lys montert. Ladetiden er på 2 timer.

 

Pris og levering

Den nye gimbalen Smooth 5, som også kommer i et kit, Smooth 5 Combo (inkl. lys, filter, håndleddrem og etui), kommer for levering i slutten av november.

Anbefalt utsalgspris er:

  • Smooth 5 - kr 1.899,- inkl. mva.
  • Smooth 5 Combo - kr 2.399,- inkl. mva.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt lasse.ericson@focusnordic.se

 

Viktigste funksjoner

 

  • Kompakt design, men kraftig
  • Nyttelast på 320g (iPhone 13Pro Max veier 240g)
  • Intuitivt kontrollpanel
  • Lett å få kreative bilder sammen med ZY Cami-appen
  • Magnetiske fester for LED-lys, som er avtakbare på begge sider


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av foto- og videorelaterte produkter i Europa. I sortimentet finnes mange sterke varemerker representert, både når det gjelder kameraer, optikk, lyd og lys, samt kikkerter og tilbehør. Focus Nordic er representert med egne salgskontor i 9 land i Europa. Vi er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand