2022-06-16 06:00Pressemelding

Et kraftig allround-objektiv for Fuji X fra Tamron

Tamron 17-70mm f/2.8 Fuji XTamron 17-70mm f/2.8 Fuji X

Tamron introduserer en kompakt allround zoom for Fujifilm som gir suveren bildekvalitet med en stor blenderåpning på F/2.8 gjennom hele zoomområdet.

 

Nye Tamron 17-70mm F/2.8 DI III-A VC RXD er et allsidig allround-objektiv som fungerer bra for en rekke ulike scenarioer. Det er kompakt, lett og med et zoomområde som passer til de fleste typer fotografering. Takket være den allsidige brennvidden fungerer det bra for landskapsbilder i vidvinkelmodus og skarpe portretter med en kremet bokeh i telemodus. Objektivet har også minimum brennvidde på 19cm, som gjør det egnet for makrofotografering. I tillegg til dette har det også en stor blenderåpning på F/2.8 over hele zoomområdet.

 

Objektivet er utstyrt med Tamrons populære RXD-trinnmotor, som gir rask og presis autofokus med jevne fokusoverganger. Alt dette sammen med minimal fokus breathing gjør det like perfekt for både fotografering og videofilming.

17-70mm F/2.8 benytter Tamrons anerkjente, proprietære VC-bildestabilisering for å maksimere objektivets iboende optiske ytelse. Det reduserer forringelsen av bildekvalitet forårsaket av kameraristing, som sannsynligvis vil oppstå under håndholdt fotografering ved lave lukkerhastigheter under dårlige lysforhold.

Når du tar opp video ved å utnytte AI-teknologi, får man forbedret ytelse og bildestabilisering sammenlignet med konvensjonelle modeller.

 

Objektivets optiske konstruksjon består av 16 elementer i 12 grupper. To GM (Glass Molded Aspherical) og ett hybrid asfærisk linseelement er nøyaktig anordnet for å opprettholde høy oppløsningsytelse fra kant til kant.

Objektivet har værsikret konstruksjon og fluor-coating som gjør frontlinsen smuss- og vannavvisende, som er nyttig under tøffe værforhold.

 

Priser og levering

 

Det nye objektivet kommer på markedet i midten av juli 2022, og anbefalt salgspris er kr 9.999,- inkl. mva.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt karsten.rath@focusnordic.com

 

Viktige spesifikasjoner

 

  • Kompakt størrelse – 119,6mm lang
  • Stor blenderåpning på f/2.8 over hele zoom-området
  • Minste fokuseringsavstand (MOD) 19cm
  • Værsikret konstruksjon
  • 9 blenderlameller gir en kremaktig bokeh

 


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av foto- og videorelaterte produkter i Europa. I sortimentet finnes mange sterke varemerker representert, både når det gjelder kameraer, optikk, lyd og lys, samt kikkerter og tilbehør. Focus Nordic er representert med egne salgskontor i 9 land i Europa. Vi er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand