2021-06-16 07:00Pressemelding

Et filmobjektiv for portrett

Sirui fortsetter å utvide sin populære serie av anamorfe objektiver med et objektiv som er perfekt for portrettfotografering, Sirui anamorfe objektiv 1,33 x 75mm og F1.8.

 

Objektivet minimerer forvrengning, og karakterer vil presenteres på en mer naturlig måte, som om de ser rett gjennom øynene dine.

I samsvar med tidligere objektiver, produserer SIRUI 75mm anamorfisk objektiv videoer i forholdet 2.4:1, med en økning på 33% av det horisontale synsfeltet som gir bildene dine en filmopplevelse.

 

En god blenderåpning på F1.8 hjelper deg å skille bildemotivet fra bakgrunnen. 13 blenderlameller gir en kremaktig bokeh. Det har unike anamorfe lysegenskaper, som lar objektivet produsere filmatiske, horisontale blå refleksjoner med mindre svakt lys og fengende bakgrunnseffekter.

 

Den optiske konstruksjonen består av 16 elementer i 12 grupper og glasset er produsert av den kjente tyske produsenten Schott. Selve huset er laget av flyaluminium og det veier bare 800g (E-mount).

 

Objektivet er tilgjengelig med fem ulike fatninger: Sony E, Fuji X, Canon EF-M, Nikon Z og MFT.

 

Pris og levering

Sirui Anamorphic Lens 1,33X 75mm f/1.8 kommer på markedet i august.

Anbefalt utsalgspris er ca. kr 9.499,- inkl. mva.

 

Nøkkelspesifikasjoner:

  • Rimelig anamorf objektiv
  • Perfekt til portretter
  • F1.8 blenderåpning med 13 blenderlameller
  • Produserer horisontale blå refleksjoner


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand