2022-07-28 08:00Pressemelding

Et fantastisk objektiv for portretter

Samyang_AF85mm_IISamyang_AF85mm_II

Den nye oppdaterte Samyang AF 85mm F1.4 FE II er et kompakt portrettobjektiv med fantastisk ytelse for Sonys fullformat-kameraer. Objektivet har rask autofokus og værforsegling som i kombinasjon med lav vekt og kompakt størrelse gjør den utmerket for fotografering i mange situasjoner.

Objektivet er det letteste blant alle de store F/1.4 blenderåpningene med 85mm brennvidde som er kompatible med Sony FE-fatning.

 

Det nye objektivet på 85mm har et imponerende optisk design, som består av 8 grupper i 11 elementer (4 HR og 1 ED). Kombinert med Sonys fullformat bildesensor, gir dette objektivet fantastisk bildekvalitet i alle områder av bildet.

Blenderåpningen F/1.4 har 9 membranblader som skaper en myk, kremaktig og naturlig bokeh. Ved hjelp av den myke bokehen er det enkelt å skape bilder som fremhever motivene dine mot en uskarp bakgrunn, uansett om du tar portretter, nærbilder eller produktbilder.

 

Det nye objektivet er utstyrt med Samyangs Linear STM (Stepping Motor) som er verdsatt av både fotografer og videografer, med en roligere og mer presis kontroll over de større og tyngre fokuserende linsegruppene. Sammenlignet med den forrige AF 85mm, er den nye AF 85mm F1.4 FE II optimalisert både for bilder og videoopptak gjennom minimal vibrasjon og støy.

 

På siden av objektivet finns en tilpasset bryter, som kan benyttes til enten manuell fokusering, eller blenderjustering ved å rotere fokusringen.

Under den egendefinerte bryteren er det en knapp for å holde fokus. Hvis du trykker på denne knappen på objektivet holdes objektivet låst til fokuseringsavstanden. Brukeren kan også tilordne andre ønskede funksjoner til knappen for å holde fokus gjennom menyinnstillinger på kamerahuset.

 

Objektivet har en mikromønstret fokusring i gummi som er enkel å betjene, og som gjør det lettere hvis du bruker hansker. Værforseglingen gjør at du kan bruke objektivet selv under tøffe værforhold.

 

 

Priser og frakt

 

Det nye objektivet kommer på markedet i august 2022.

Anbefalt salgspris er kr 8.299,- inkl. mva.

For mer informasjon kan du kontakte karsten.rath@focusnordic.com

 

Viktige spesifikasjoner

 

  • Lett, kun 509g
  • Meget godt egnet for fantastiske portretter
  • Egendefinert bryter og knapp for å holde fokus
  • Utstyrt med Samyangs lineære STM (Stepping Motor)
  • 9 membranblader som skaper en glatt, kremet og naturlig bokeh
  • Imponerende optisk design


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av foto- og videorelaterte produkter i Europa. I sortimentet finnes mange sterke varemerker representert, både når det gjelder kameraer, optikk, lyd og lys, samt kikkerter og tilbehør. Focus Nordic er representert med egne salgskontor i 9 land i Europa. Vi er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand