2021-06-02 12:30Pressemelding

Er du vår neste Ricoh GR-ambassadør?

Ricoh GRRicoh GR

Ricoh GR er et av de mest ikoniske street-kameraene som noensinne har blitt laget. Med røtter i den analoge æraen, er dette kameraet mange gatefotografers førstevalg.  Nå søker vi fotografer og innholdskapere som brenner for gatefotografering og det å fortelle en historie.

Ditt oppdrag som Ricoh GR-ambassadør er å representere varemerkene, dele porteføljen din og inspirere andre til å skape, finne historier og eventyr. Under din tid som Ricoh GR-ambassadør, vil du motta et kamera og alle verktøy du trenger for å fortelle din historie.

 

Hvordan melde deg på

Vi søker fotografer og innholdskapere som bor og er aktive i følgende land: Sverige, Danmark, Norge, Finland, Latvia og Litauen.

Meld deg på ved å sende følgende informasjon til ambassador@focusnordic.com:

  • Presenter deg selv og din fotografiske bakgrunn
  • Beskriv fotograferingsstilen din
  • Hvilket fotoutstyr du bruker i dag
  • Portefølje med 5-10 bilder som er tatt og redigert av deg (jpg-format, maksimal filstørrelse 3mb)
  • Lenke til din Instagram-profil
  • Lenke til din blogg, nettside eller annet, om relevant

 

Vi trenger din søknad senest 30. juni 2021.

Les mer her.


Om Ricoh
Ricoh Pentax ble grunnlagt i 1919 og er en av verdens mest anerkjente og erfarne kameraprodusenter i verden. Med lang erfaring fra kameraindustrien og innovative tekniske løsninger, tilbyr Ricoh Pentax systemkameraer og kompaktkameraer i verdensklasse.


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand

Relaterte medier