2014-05-09 09:00Pressemelding

Endelig bra lyd på actionfilmen

null

Actionkameraer er et segment som vokser i enorm fart. Slik er det også for tilbehøret til disse produktene. Å filme når man klatrer, hopper, sykler, skater og går omkring har blitt en selvfølgelighet. Ofte blir det veldig bra filmklipp, men dessverre pleier ikke lyden å holde samme kvalitet. Man kan selvsagt legge til lyd etterpå, men det blir ikke det samme. Lydspesialisten MyMyk lanserer sin løsning på dette, mikrofonen SportsMyk.

”SportsMyk lar deg kommentere ”live” i høy kvalitet mens du filmer”, sier Lasse Ericson, Nordic Product Manager hos Focus Nordic. ”Man fester den enkelt på hjelmen, eller direkte på kroppen. Pga. sin lave vekt , kun 26 gram, er Sportsmyk lett og behagelig i bruk, og brukeren opplever maksimal bevegelsesfrihet. Å kunne filme med actionkamera samtidig som man kommenterer ”live” gir en ny dimensjon til denne type filmer.” 

Den robuste og diskrete konstruksjonen begrenser uønsket lyd som normalt assosieres med lydinnspillinger fra actionkameraer. Den fleksible armen gjør at den kan plasseres nær munnen, samtidig som man unngår stille ”mikro-pauser" forårsaket av kroppskontakt. Mikrofonen kan også monteres i flere ulike posisjoner for ulike aktiviteter, som f.eks.: 

  • BMX og action-sykling 
  • Motorsport 
  • Ridning 
  • Snø-sport 
  • Skateboard 
  • Fjellklatring 
  • Fallskjermhopping


Pris og tilgjengelighet
SportsMyk finnes for omgående levering og koster: Ca. pris: kr 499,- inkl. mva.


For ytterligere informasjon:
odd.bergsto@focusnordic.no

Focus Nordic Norway AS i Bærum er Norges største foto-distributør. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Panasonic, Pentax, Kodak, Lowepro, SanDisk, Transcend, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon,Sirui, GePe, Kenko, Metz, iSAW og Lensbaby. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen
Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand