2013-04-02 09:00Pressemelding

Enda en sportig fotoryggsekk fra Lowepro

null

Lowepro har den siste tiden lansert ryggsekker for sport- og fritidsfotografer, og nå lanserer de en ny toppmodell i Photo Sport Serien. Denne gangen er det en 30-liters sekk som er skreddersydd for den aktive profesjonelle fotograf og avanserte amatører.

I tråd med Lowepro sine andre sekker i Photo Sport serien, er designet optimalisert for ulike sportsaktiviteter, som for eksempel sykling, ski og fjellklatring.

Med enkel tilgang til kameraet, uten at man må ta av seg ryggsekken, gir man fotografen muligheter til og ta bilder som ellers ikke ville blitt tatt.

Ryggsekken har et kamerainteriør med "Ultra-Cinch Chamber" som er en smart løsning for å holde utstyret trygt og stabilt, selv under ekstreme aktiviteter. Hele interiøret kan løftes ut av sekken i ett grep, og selvsagt leveres den med Lowepros klassiske All-værs beskyttelse.

"Helt siden vi lanserte de første Photo Sport-sekkene i 2011 har vi mottatt henvendelser om en større versjon, og nå er den her. Dette vil bli en favoritt hos mange", sier Lasse Ericson, Product Manager hos Focus Nordic.

30 liter beskyttet lagring
Sekken har hele 30-liters kapasitet, veier kun 1,7 kg og rommer: en proff DSLR-modell med batterigrep, påmontert 70-200mm F/2,8 objektiv, lader, blits, et bredt utvalg av tilbehør, 2 liter væske beholder (ikke inkludert), turstaver og personlige eiendeler.

Behagelig å bære
Sekken er justerbar for å gi optimal komfort og muligheter til å regulere til din størrelse.

Priser og tilgjengelighet
Photo Sport Pro 30 L AW vil være tilgjengelig hos velutstyrte fotografiske forhandlere f.o.m. april og vil koste ca. kr 1.900,- inkl. mva.

For ytterligere informasjon: odd.bergsto@focusnordic.no

Focus Nordic Norway på Rud i Bærum er Norges største foto-distributør. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Pentax, Jobo, Tamron, Lowepro, Telefunken, C-Frame, Transcend, SanDisk, Steiner, Hähnel, Ilford, Velbon, Sunpak, Metz, Nissin, Kenko, Gorillapod og Lensbaby. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen
Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand