2021-02-09 09:00Pressemelding

En lett og kraftig undervannsdrone

Chasing har nå tatt steget mot en mer profesjonell drone. En tydelig kraftigere drone med flere bruksområder, fra fotografering til filming av undervannsstrukturer.

For kun få år siden tok Chasing markedet med storm. Da introduserte de sin første undervannsdrone, Gladius, en drone som ble laget for å oppdage og fotografere livet under overflaten. Siden den gang har de lansert flere interessante modeller med ulike funksjoner, inkludert den populære F1, som er ment for fiske.

Nye Chasing M2 Pro har åtte vektdrevne motorer som lar den gjøre OMNI-bevegelser i alle retninger. Sammenlignet med Chasing M2 er M2 Pro-motoren oppgradert med 50%, og maksimal hastighet er nå fire knop, dybden er 150 meter og maksimal horisontal radius er på 400 meter (med valgfri kabel på 400 meter).

Den er ikke bare kompatibel med det sofistikerte tilbehøret, slik som gripeklo, flomlys, lasermåler osv., men også fjernkontroll (skjerm med høy lysstyrke), dokkingstasjon, posisjonering av USBL under vann, 700Wh batteri, ekkolodd med flere lysstråler, ekstra kamera, samt eksklusivt og forbedret tilbehør til M2 Pro.

Chasing M2 Pro har innebygd 4K-video og 12-megapiksel EIS-bildestabiliseringskamera, 4000 lumen LED-lys, avtakbart batteri og Micro SD-minnekort. Selve dronen er laget av kompakt aluminiumlegering og veier mindre enn seks kilo. Det gjør at én person kan drifte den, i tillegg til at den har en bemerkelsesverdig rask distribusjon på tre minutter.

 

Priser og levering

Chasing M2 Pro vil bli tilgjengelig i februar, og anbefalt utsalgspris er ca. kr 57.290,- inkl. mva.

For mer informasjon, vennligst kontakt henrik.wernbo@focusnordic.se

 

Viktige spesifikasjoner:

  • Kabel på 200 meter er inkludert
  • 4K-video
  • Utskiftbart batteri
  • Flere forskjellige tilbehør avhengig av oppdrag
  • Vekt på under seks kilo


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand