2023-05-12 11:00Pressemelding

En flott allroundkikkert fra Focus Sport Optics

Focus Sport Optics SceneryFocus Sport Optics Scenery

Sommeren nærmer seg, og når du går ut i skogen kan du nesten høre naturen vokse. En av de beste måtene å nyte naturen på er med kikkert. En god kikkert hjelper deg med å se detaljer du ikke kan se med det blotte øye. Focus Scenery er en ny serie fra Focus Sport Optics som hjelper deg å se en ny dimensjon av vår fantastiske natur.

 

Den nye Focus Scenery-kikkerten har en klassisk Porro-prismekonstruksjon som gir deg en kikkert med god optikk til en fornuftig pris. Kikkerten er dekket av en beskyttende slitesterk gummi som beskytter kikkerten samtidig som den gir maksimal komfort og best mulig grep selv om det er kaldt og du bruker hansker. Kikkerten har vridbare øyemuslinger som gir behagelig syn selv under lengre observasjoner, uansett om du bruker briller eller ikke.

Et FMC-belegg på linsene gir brukeren et skarpt og klart bilde, og den store fokusknappen gir rask og enkel fokusering slik at du raskt kan finne motivet.

 

Den nye kikkertserien består av fem modeller, 8x40, 7x50, 10x50, 12x50 og en 7x50 Free Focus. Alle kikkertene leveres med BAK-4 prismer som regnes som den beste typen Porro-prisme, da de er laget av overlegent optisk glass for å gi et klarere bilde.

 

Focus Scenery er en flott allroundkikkert som er et utmerket verktøy for friluftsentusiaster som ønsker en allsidig kikkert av høy kvalitet som fungerer godt i en rekke forskjellige situasjoner. Denne kikkerten er designet for å være egnet for et bredt spekter av aktiviteter, inkludert fugletitting, fotturer, jakt, maritim observasjon og dyreliv.

 

En av de viktigste fordelene med Focus Scenery er deres allsidighet. De har et middels til høyt forstørrelsesområde, noe som betyr at de kan brukes til både langdistanse- og nærobservasjoner. 8x40-modellen er den beste allrounderen, 12x50 er flott for nær- og langdistansevisning og 7x50 er best egnet for maritime miljøer. 7x50 Free Focus har muligheten til å fokusere fra 10m til uendelig.

Alle Scenery-kikkerter har også et bredt synsfelt på (115m ved 1000m for 10x50), noe som gjør dem nyttige for å skanne store områder raskt og effektivt.

 

En annen viktig egenskap ved kikkerter er deres holdbarhet og robuste design. De er designet for å være vannavstøtende, tåkesikre og støtsikre, noe som betyr at de tåler tøffe værforhold og røff håndtering. Dette gjør dem ideelle for utendørsaktiviteter der du kan støte på dårlig vær eller ulendt terreng.

 

Pris og levering

Den nye kikkerten er tilgjengelig for umiddelbar levering.

Focus Scenery finns tilgjengelig fra kr 1.299,- inkl. mva. anbefalt salgspris.

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt hans.bergquist@focusnordic.se

 

Viktige spesifikasjoner

  • Flott allround kikkert
  • Klassisk Porro prisme-design
  • Bak-4 prismer
  • FMC-coating
  • Lett å holde stille over lang tid
  • Stort synsfelt


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av foto- og videorelaterte produkter i Europa. I sortimentet finnes mange sterke varemerker representert, både når det gjelder kameraer, optikk, lyd og lys, samt kikkerter og tilbehør. Focus Nordic er representert med egne salgskontor i 9 land i Europa. Vi er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand