2018-10-25 09:00Pressemelding

Dykk dypere med nye Ricoh WG-60

null

For deg som gjerne fotograferer i både vått og tørt er Ricohs nye undervannskamera WG-60 det perfekte valget.

Kulde, vann, slag og støt høres ut som vanskelige forhold for de fleste kameraer. Men ikke for nye Ricoh WG-60. Dette meget robuste kompaktkameraet stortrives i all slags vær og kan til og med tas med under vann, helt ned til 14 meters dyp. Det robuste huset er dessuten designet for å tåle slag og støt tilsvarende en tyngde på 100 kg, og kameraet tåler også fall fra 1,6 meters høyde* uten å ta skade. Skiferie på fjellet? Ikke noe problem for WG-60. Det tåler kulde helt ned til minus 10 grader!

*Ifølge standardtester utført av Ricoh Imaging, som innebærer fall fra 1,6 meter mot en 5cm tykk kryssfinérplate.


Innebygget makrobelysning

Hjertet i Ricoh WG-60 er en bakbelyst CMOS sensor med 16 millioner piksler som leverer detaljerte, skarpe og fargekorrekte bilder under alle lysforhold. Spesielle undervannsmoduser for både fotografering og videoinnspilling forsterker automatisk røde farger som ellers blekner jo dypere man dykker, samtidig som kontrasten også øker for å motvirke vannets spredning av lyset.

Et 5x zoomobjektiv med brennviddeområde (tilsvarende 28-140mm for fullformat) dekker de fleste motiver som kan dukke opp, både i hverdagsfotografering og under mer ekstreme forhold. Med objektivet innstilt på et spesielt makromodus kan du dessuten komme så nær som 1cm fra motivet. Her kan du også få hjelp av kameraets innebygde makrobelysning, seks LED-lamper plassert i en ring rundt objektivet, som hjelper deg med å ta skarpe bilder selv i mørke omgivelser.

Vil du ta kveldsbilder på frihånd kan du aktivere en egnet nattmodus som tar flere eksponeringer i rask rekkefølge og kombinerer dem til ett skarpt bilde, noe som ellers ville vært umulig uten bruk av stativ. Ved fotografering i sterkt sollys har man også glede av den antirefleksbehandlede skjermen som automatisk justerer lysstyrken i alle lysforhold, noe som gjør det enklere for deg å komponere bildene dine.


Egenskaper Ricoh WG-60

  • Vanntett (14 meter), støtsikker og kuldesikret kompaktkamera
  • 16 megapiksel og 5x zoom, tilsvarende 28-140mm
  • Makromodus på 1cm og medfølgende makrostativ
  • Innebygget makrobelysning med seks LED-lamper rundt objektivet
  • Antirefleksbehandlet 2,7” skjerm gir skarpt og tydelig bilde utendørs


Pris og levering

Ricoh WG-60 kommer i fargene rødt og svart, og begynner å leveres i midten av november.

Cirkapris: kr 2.799,- (inkl. mva.)


For ytterligere informasjon, kontakt: karsten.rath@focusnordic.dk


Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus.
Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen
Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand