2022-03-08 07:00Pressemelding

Crane M2S - En allsidig gimbal fra Zhiyun

Zhiyun Crane M2SZhiyun Crane M2S

I dag handler innholdsproduksjon om fleksibilitet, bærbarhet og å finne et unikt design. Nye Crane M2S fra verdens ledende gimbal-merke, Zhiyun, oppfyller nettopp dette.

Uansett om du filmer reels med en smarttelefon, går på ski med et actionkamera, eller tar opp en YouTube-video med et speilløst kamera, så er nye Zhiyun Crane M2S en gimbal for deg.

 

Crane MS2 veier bare 540 gram og er bærbar, akkurat som en telefon-gimbal, men med kapasitet til å holde speilløse kameraer som Sony A7SIII med små prime-objektiver. Sammenlignet med standard Crane-M2-serien har den nye gimbalen et meget lett hus kombinert med kraftigere motorer og utvidede akser, noe som gjør den til et must for run-and-gun filmprodusenter og innholdsskapere på farten.

 

En annen ny funksjon er et utrolig sterkt lys som er innebygd i gimbalen. Ved hjelp av lumenforsterker-teknologi kan den produsere over 1000 lumen lysstyrke innenfor 2,8m², noe som er ideelt for å fange motiver direkte i øyeblikket. Lyset har en fargetemperatur på 5500K og en CRI på 90+. I tillegg har det fem justerbare nivåer, og leveres med fire tilkoblede fargefiltre, noe som gir brukeren mer kreativt potensiale og kontroll.

 

Crane M2S har den nyeste quick-release-teknologien som tidligere bare ble brukt i flaggskip-gimbalene. Det V-formede designet gir bedre arbeidseffektivitet, og de doble sikkerhetslåsene sørger for at utstyret alltid er festet ordentlig.

 

Et kompakt og fleksibelt design med intuitive kontroller gjør gimbalen enkel å håndtere i alle situasjoner. En 0,66-tommers skjerm viser sanntidsstatus og driftsparametere både for kameraet og gimbalen.

M2S støtter USB PD-hurtiglading opptil 12W via USB C-kontakten, og full ladetid kan oppnås på bare 100 minutter, hvorpå Crane M2S kan kjøres i opptil ti timer (avhengig av innstillinger).

Støttede kameraer kan kobles til direkte via en USB C-kabel for å aktivere direkte lukkerkontroll, og leverer opptil 5V/1A strøm direkte til kameraet, noe som forlenger batterilevetiden.

 

Priser og levering

 

Den nye gimbalen kommer på markedet i midten av april 2022.

Anbefalt utsalgspris:

Zhiyun Crane M2S – kr 3.199,- inkl. mva.

Zhiyun Crane M2S Combo – kr 3.999,- inkl. mva.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt lasse.ericson@focusnordic.se

 

Viktige spesifikasjoner

  • Superlett hus (549 g)
  • Kompakt
  • Kraftigere motorer og utvidede akser
  • Ultrasterkt lys innebygd i gimbalen
  • Flere opptaksmodus tilgjengelig: Pan Follow, Follow, Lock, POV, Vortex, Go osv.
  • Zhiyuns’ Quick Release 4.0-teknologi
  • Støtter hurtiglading med USB PD
  • Kan drive et kompatibelt kamera via USB C


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av foto- og videorelaterte produkter i Europa. I sortimentet finnes mange sterke varemerker representert, både når det gjelder kameraer, optikk, lyd og lys, samt kikkerter og tilbehør. Focus Nordic er representert med egne salgskontor i 9 land i Europa. Vi er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand