2019-09-19 10:00Pressemelding

Chasing Dory tar deg med på eventyr under overflaten

null

Har du noensinne lurt på hvordan det ser ut dypere under overflaten enn du selv tør å dykke? Med den nye brukervennlige lille undervannsdronen Dory fra Chasing-Innovation kan du enkelt finne det ut!

 

Den populære undervannsdronen Gladius Mini får en lillebror – den kompakte og mer bærbare lille Chasing Dory, designet like mye for glede som for nytte. Utstyrt med et kamera som tar opp video i full-HD (1080p), lysfølsom optikk, innebygde LED-lamper og kapasitet til å dykke ned til 15 meter. Kanskje dette er riktig utstyr for deg som ikke har dykkersertifikat, men som likevel vil oppleve og dokumentere hva som foregår under vannoverflaten, du kan f.eks. sjekke om det er fisk i fjellvannet på hytta. Dory er også ideell for båtklubber og båteiere som trenger å inspisere havner, brygger og båtskrog uten at kostnaden blir for høy.


Styres enkelt med mobilen

Chasing Dory veier bare 1,3 kg og er enkel å bruke. Den styres med en app på mobiltelefonen og viser hva dronens kamera ser i realtid. Man kan til og med dele opp håndteringen på to telefoner, slik at én styrer dronen mens en annen styrer kameraet! Bilde- og styresignalene leveres trådløst ved hjelp av WiFi mellom mobilen og en flytende signalbøye, som igjen holder kontakt med Dory via en 15 meter lang, solid kabel. Bøyen fungerer også som lagringsstasjon for videofilene, og har i tillegg innebygget GPS som registrerer dronens posisjon og alarmerer hvis den forsvinner ut av syne.

Fem propeller kontrollerer Dorys bevegelser i vannet; to brukes for fremdrift/styring sideveis, og tre for å justere dykkedybde og dykkevinkel. Propelloppsettet og en spesiell funksjon i smartprogramvaren gjør at man kan låse dronen i +/- 45 graders vinkel. På den måten kan man låse kameraet vinklet ned mot bunnen eller opp mot et skipsskrog mens det beveger seg. Dory har også en dybdesperre slik at den kan stilles inn så den flyter jevnt på ønsket dybde.

Den spesielle Chasing Dory appen finnes for både iOS og Android. Blant finessene finnes 19 innebygde filter for ulike bildeeffekter og mulighet til å dele opplevelsen til sosiale medier.

Dronen leveres med et praktisk etui, og i tilbehørssortimentet finnes også en skreddersydd, behagelig ryggsekk for transport og oppbevaring.


Sammendrag viktige egenskaper

 • Brukervennlig undervannsdrone med dykkedybde ned til 15 meter
 • Styres trådløst via app i mobilen
 • Kamera som filmer i full-HD (1080p). Utstyrt med lyssterkt objektiv (f/1.6)
 • Doble frontmonterte LED-lamper, én på hver side av kameraet
 • Flytende signalbøye med WiFi-tilkobling og GPS
 • Dybdelås og justerbar helling i +/- 45 grader for filming oppover eller nedover
 • Batteri som holder til 1 times bruk (ladetid ca. 2 timer)
 • Vekt bare 1,3 kg


Inkludert i pakken:

 • Chasing Dory undervannsdrone
 • WiFi-bøye med 8GB lagringskapasitet for video og bilder
 • 15 meter signalkabel
 • Lader
 • Etui


Pris og levering

Chasing Dory begynner å leveres i slutten av oktober.

Ca.pris: kr 5.699,- (inkl. mva.)


Om Chasing-Innovation
Det kinesiske teknologiforetaket Chasing-Innovation er spesialisert på utvikling av undervannsdroner og tilhørende løsninger. Foretaket ble grunnlagt i 2016 av ledere og utviklere fra Huawei, LG og CSIC (China Shipbuilding Industry Corporation), og har sitt hovedkontor i Shenzhen, med filialer i Peking, Kunming og Chengdu. Ambisjonen deres er å tilby de beste og mest brukervennlige produktene innen dette området, og takket være medarbeidernes lange erfaringer og innovasjonsevner har Chasing-Innovations undervannsdroner raskt blitt høyt verdsatt av både forbrukere og profesjonelle.


For mer informasjon, kontakt: henrik.wernbo@focusnordic.se

 

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus.
Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen
Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand