2013-01-08 09:00Pressemelding

Bær kameraet ditt på en ny måte

null

JOBY – selskapet bak Gorillapod-stativene lanserer nå en serie innovative kameraremmer.

De nye remmene, JOBY UltraFit Sling Strap™ og JOBY 3-Way Camera Strap ble presentert for første gang under høstens Photokina i Køln. Nå har de første leveransene kommet til norden og remmene er leveringsklare.

“Vi gav fotografer muligheten til å bruke stativ, stort sett hvor som helst med våre Gorillapods,” sier Michael Jue, director of product development, hos Joby. "Nå introduserer vi minst like innovative løsninger for kameraremmer, med smarte løsninger i nye materialer. Dette øker komforten og gir deg samtidig lynrask tilgang til kameraet. De nye remmene er utprøvd av profesjonelle fotografer, som også har bidratt i utviklingen av de nye remmene. Man kan med letthet bære kameraet 10 timer i strekk uten å oppleve slitasje på nakke og skuldre."

Jobys team studerte 500 fotografer, profesjonelle og amatører, og analyserte hvordan en kamerarem burde være utformet. Dette resulterte i den patenterte UltraFit Sling Strap™, med ulike design for menn og kvinner.  Den nye unike UltraFit Layered-Pad Technology™ gir en lett og bekvem rem, uten tykke polstringer. En ergonomisk plassert pivot-ring sørger for at vektfordelingen blir jevnt fordelt over hele overkroppen.

Både på den mannlige og kvinnelige versjonen, finnes SpeedCinch™, som sikrer kameraet mot kroppen, og når et bilde skal tas, justerer den seg automatisk til riktig lengde.

Joby introduserer også 3-Way Camera Strap™ som gir fotografen tre ulike muligheter å bære kameraet på. Som håndledds-rem, nakkereim eller som skulderreim. Istedenfor å snurre den tradisjonelle remmen rundt håndleddet, så tilpasser man enkelt lengden på remmen. Remmen gir deg fleksibilitet og hurtighet både når du skal fotografere eller bytte objektiv. Den unike designen er mulig takket være Dyneema® cord, som til tross for sin tykkelse på bare noen få mm klarer belastninger på opp til 40 kilo.

Priser

  • Joby UltraFit Sling Strap™ koster ca. kr 400,- inkl. mva (begge versjonene)
  • Joby 3-Way Camera Strap™ koster ca. kr 330,- inkl. mva

For mer informasjon, kontakt: odd.bergsto@focusnordic.no

Focus Nordic Norway på Rud i Bærum er Norges største foto-distributør. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Pentax, Jobo, Tamron, Lowepro, Telefunken, C-Frame, Transcend, SanDisk, Steiner, Hähnel, Ilford, Velbon, Sunpak, Metz, Nissin, Kenko, Gorillapod og Lensbaby. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen
Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand