2016-02-04 10:00Pressemelding

Billig forsikring for båtfolk

null

En god kikkert på sjøen er en billig livsforsikring!

Steiner, kjent for sine tøffe, lyssterke kikkerter for maritimt bruk, har oppdatert sin prestisjemodell, Commander. Commander har i mange år vært klassifisert som den beste marinekikkerten som finns å kjøpe for penger, og nå befester man den posisjonen med en rekke forbedringer. Commander vil bli vist frem på vårens båtmesser i Norden.


Steiner marinekikkerter

Steiner har i mange år vært synonymt med marinekikkerter. Deres modellutvalg er skreddersydd for maritimt bruk, med modeller som tåler tøffe tak i form av støt, fukt og saltvann, samtidig som de er lyssterke nok til å fungere i skumring og daggry.


Steiner Commander

Commander er Steiners flaggskip-modell og er et pålitelig verktøy for sjøfolk som ønsker det beste. Nye Commander er forbedret på et antall punkter mot tidligere modell.

 • Ny avansert antirefleksbehandling, Steiner Diamond Marine, forbedrer den allerede enestående lysgjennomgangen, noe som gir et perfekt bilde, også i meget dårlig lysforhold. Selv i så dårlig lys at det menneskelige øyet ikke lenger ser noe, kan man skjelne objekt med detaljrikdom i en Commander.
 • Et enda bredere synsfelt. Forbedret med 15%, noe som gir 145 meters synsfelt ved 1000 meters avstand.
 • En ny gummiering som gir betydelig bedre grep og reduserer risikoen for at kikkerten sklir rundt i båten.

 • Design

  Steiner Commanders klassiske optiske konstruksjon, med individuell fokusinnstilling, gir et bra 3-d bilde med stor dybdeskarphet. Det gjør det enklere å oppdage objekter og bedømme avstand. Det er ekstra verdifullt ved ekstreme værforhold og grov sjø.


  Pris og levering

  Commander finns i handelen nå, og koster:

  • Steiner Commander 7x50, Ca.pris: kr 11.999,- inkl. mva.
  • Steiner Commander kompass 7x50, Ca.pris: kr 12.999,- inkl. mva.


  For ytterligere informasjon: hans.bergquist@focusnordic.se

  Focus Nordic i Bærum er Norges største foto-distributør. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Eyefi, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Henzo, Joby, Jobo, Nissin, Kenko, Metz, MyMyk, Novoflex, Polaroid, Zeiss, UK Pro, Kowa, Celestron og Lytro. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


  Om Focus Nordic – Norway

  Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


  Kontakter

  Rune Reiersen
  Country Manager Sales Norway
  Rune Reiersen
  Veronica Sand
  Markedskoordinator Norway
  Veronica Sand