2015-12-08 15:00Pressemelding

Avanserte nye funksjoner for DxO ONE

null

Det profesjonelle kameraet for iPhone, som akkurat har blitt levert til de første kundene i de nordiske landene og Baltikum, får nå nye spennende funksjoner.

DxO ONE er et superkompakt, og samtidig sofistikert kamera som kobles direkte til din iPhone og iPad, og lar deg ta bilder i meget høy kvalitet. Men et meget lyssterkt fastobjektiv og en stor 1" bildesensor, kan DxO ONE ta unike bilder — selv under dårlige lysforhold — med et kamera som ikke er større enn grepet på et speilreflekskamera.

De første testresultatene kommer nå inn, og mange er svært positive; som for eksempel fra John Thawley, som har tatt kreative bilder for bedrifter, slik som Ferrari, Jaguar, Lexus & Maserati. Han sier:

“Kameraet har blitt en del av meg—og det er virkelig ekstremt godt. Jeg hadde aldri forestilt meg å stå i "pit lane" på et stort bilrace, og kunne levere bilder til teamets PR- representant, bare sekunder etter at bilen har kjørt videre. Jeg er også imponert over DxO- teamet og deres respons til forslag og tilbakemeldinger fra brukere. Det er flott å jobbe med en bedrift som lytter til brukerne, og jeg kan ikke vente med å se hva DxO ONE- teamet finner på neste gang.”


Hva er nytt i app versjon 1.2

Den nye app versjon 1.2 er en betydelig oppgradering, som gir det allerede fullspekkede kameraet en rekke nye funksjoner, som for eksempel:

• Mulighet for direkte aksess til avanserte parameterinnstillinger og fotoinformasjon med et enkelt fingersveip.
• Seriefotografering gjør det mulig å ta en bildeserie bare ved å trykke ned utløseren.
• Manuell fokusmodus gir nå ett-trykks tilgang til hyperfokalavstanden, og muligheten til å flytte området for forstørrelse, for mer nøyaktig manuell fokusering.
• Lukkerhastigheten har blitt utvidet til superraske 1/20000 sek, og hele 30 sek for langtidseksponeringer.
• Videomodusen gir nå full manuell kontroll av blender, ISO, hvitbalanse etc.
• DxO ONE selfie er nå tilgjengelig i alle modi, inkludert video.
• En ny "companion app" som lar brukeren fjernbetjene DxO ONE kameraet med Apple Watch (ny separat app).

Denne nye store oppdateringen blir ikke den siste. DxO ONE’s design og den unike integrasjonen med iPhone gjør det mulig å kontinuerlig oppgradere og forbedre produktet, akkurat slik som med en smarttelefon.

Verdifulle tilbakemeldinger fra DxO’s raskt voksende gruppe av fotografer, slik som for eksempel John Thawley, kan utvikles og distribueres raskt. Derfor har DxO One- eiere et kamera som vil utvikles over tid.


Pris og tilgjengelighet
DxO ONE er tilgjengelig nå til en pris av kr 5.999,-

Oppdateringene til DxO ONE iOS app, og companion Apple Watch app er tilgjengelig som gratis nedlastinger via iTunes App Store. Ny firmware er også tilgjengelig på samme tid, og kan enkelt lastes ned via appen, og installeres på DxO ONE.

I et begrenset tidsrom vil DxO ONE bli levert med gratis, tidsubegrenset lisens på DxO OpticsPro (ELITE Edition) og DxO FilmPack (ELITE Edition).


For ytterligere informasjon: karsten.rath@focusnordic.dk

Focus Nordic i Bærum er Norges største foto-distributør. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Eyefi, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Henzo, Joby, Jobo, Nissin, Kenko, Metz, MyMyk, Novoflex, Polaroid, Zeiss, UK Pro, Kowa, Celestron og Lytro. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen
Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand