2013-08-28 10:00Pressemelding

252 nyheter fra Pentax

null

Så mange nye produkter blir det faktisk om man regner med alle fargekombinasjoner som kan bestilles av de nylig lanserte modellene K-50 & Q7. De kan nemlig bestilles i 120 ulike fargekombinasjoner hver. Denne muligheten er nå åpnet også for de nordiske landene og designsidene nåes gjennom de nordiske Pentax-websidene (i Norge – www.pentax.no). Utover det lanserer Pentax også 5 nye objektiver i både sort og sølv, samt 2 nye blitzer.

”Det og selv kunne velge mellom massevis av fargekombinasjoner på sitt systemkamera er utrolig morsomt”, sier Per Skog, Nordic Marketing Manager hos Focus Nordic, Nordens største fotodistributør. ”Man er ikke nødt til å kjøpe, - det går også an å leke seg med fargekombinasjonene en stund”.


K-50 & Q7 i egen design, - slik gjør du det

Når man har funnet sin fargekombinasjon, skriver man ned den spesifikke fargekoden som vises på siden. Denne brukes ved bestilling av det unike kameraet hos din Pentax forhandler. Prisen er den samme som kameraene i standardfarger, men man må forhåndsbetale kameraet. Leveringstiden er 6 – 8 uker.


5 nye objektiver:

Hele fem nye objektiver for K-fatningen kommer også. Faste brennvidder med høy lysstyrke, og utstyrt med en ny HD-coating som gir en enestående lystransmisjon:

HD PENTAX-DA 15mm F4ED AL Limited
HD PENTAX-DA 21mm F3.2 AL Limited
HD PENTAX-DA 35mm F2.8 Macro Limited
HD PENTAX-DA 40mm F2.8 Limited
HD PENTAX-DA 70mm F2.4 Limited
Samtlige fem modeller kommer i både sort & sølv.


2 nye blitzer:

To nye blitzer lanseres også, begge værsikret for å matche alle Pentax værsikrede kameramodeller, AF360FGZ II og AF540FGZ II. Ledetallet er som navnet indikerer 36 respektive 54, dette ved ISO 100.


Nøkkelfunksjoner AF360FGZ II og AF540GZ II

1. Værsikret
Med hele 28 forseglinger i konstruksjonen blir disse blitzene like robuste som Pentax værsikrede kameramodeller.

2. LED-lys
Begge modellene har et innebygget LED-lys med flere funksjoner som videolys ved filming, ekstra lyssetting med lang lukkertid, innfyllingslys ved portrettfotografering, og hjelpelys for kameraets autofokusering.

3. Brukerprofiler
Med mulighet for å stille inn opp til 9 ulike favorittinnstillinger, blir det raskt og enkelt å jobbe med disse nye modellene.

4. Motorzoom
Den innebygde zoomreflektoren dekker brennvidder fra 24mm til 85mm (i 35mm format).

5. Innebygget vidvinkelspreder
Med den innebygde vidvinkelsprederen tegner blitzene ut helt ned til 20mm vidvinkel (i 35mm format).


Pris og levering

Både de nye objektivene og blitzene leveres fra slutten av september, med følgende cirkapriser:

HD PENTAX-DA 15mm F4ED AL Limited. Ca.pris: 6.250,- inkl. mva.
HD PENTAX-DA 21mm F3.2 AL Limited. Ca.pris: 6.250,- inkl. mva.
HD PENTAX-DA 35mm F2.8 Macro Limited. Ca.pris: 6.395,- inkl. mva.
HD PENTAX-DA 40mm F2.8 Limited. Ca.pris: 4.650,- inkl. mva.
HD PENTAX-DA 70mm F2.4 Limited. Ca.pris: 6.395,- inkl. mva.

AF 360FZG II. Ca.pris: 3.495,- inkl. mva.
AF 540FZG II. Ca.pris: 5.095,- inkl. mva.


For mer informasjon, kontakt:
Helge.Rose@focusnordic.no

Focus Nordic Norway på Rud i Bærum er Norges største foto-distributør. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Pentax, Jobo, Tamron, Lowepro, Telefunken, C-Frame, Transcend, SanDisk, Steiner, Hähnel, Ilford, Velbon, Sunpak, Metz, Nissin, Kenko, Gorillapod og Lensbaby. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen
Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand